Plus Lyd

Streame musik via vaskeskabet

Vågn op til tonerne af din yndlingsmusik med integrerede højttalere i dit GRAND vaskeskab, en på hver side. Med tilvalget 'Plus Lyd' får du en skønnere morgen i badeværelset. Højttalerne er IP44-klassificeret til badeværelset fugtighedsniveauer og er fremstillet af svenske Orlo. Du kan nemt oprette forbindelse til din mobil eller tablet via Bluetooth og derefter kunne nyde dine yndlingsmelodier, mens du gør dig klar til dagen eller natten.

Opret forbindelse til højttalerne på siderne af vaskeskabet via Bluetooth og vågn op til tonerne på din yndlingsmusik. Tilvalgs-pakken Plus Lyd fås til alle vaskeskabei GRAND Solid og GRAND Classic.

Højttalerne leveres færdigmonteret i hvidt design til møbler i Premium White, Nordic Oak og lyse NCS farver. Andre designs leveres med sorte højttalere.

Mere om GRAND

FØLG VORES Spotify-SPILLELISTER

Musik er et indlysende element i mange af livets vigtigste - og hverdagslige - øjeblikke. Musik til lykønskning, at sige farvel. At komme i humør før festen eller slappe af før natten. Lyt til en af ​​vores Spotify-spillelister, og kom i godt humør, uanset lejligheden.Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Inspirationen til rummet i dit hjem, hvor livets vigtigste forberedelser finder sted. Badeværelset.

Se mere

Badeværelses­inspiration

Belysning på badeværelset

Badeværelset er blevet et vigtig sted til en afslappende stund, og med den rette belysning kan du øge trivselsfaktoren i stor stil.

Se mere

Inspiration

Badeværelsestrends

Farvemæssigt bruger årets badeværelsestrends 2021 dels de varme jordfarver, men vi længes også efter vores nordiske vildmark, hvor alle naturens kolde nuancer af blå og grøn skyller ind over os og hjælper os med at finde ro.

Se mere