Vores materialer

Lad naturens egne kunstværker tale

At arbejde med og bearbejde vores forskellige materialer er noget, vi virkelig nyder, hvad enten det er træ, porcelæn, glas eller aluminium. Se på vores sorte egetræsfiner i en vinkel fra siden og se hvor betagende smukt årene er. Lad fingerspidserne feje over træstrukturen, og du vil forstå, hvordan kærlighed til materialer let kan overtage.

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter, der er udviklet til at gøre din tid på badeværelset så behageligt som muligt - og ikke mindst enkel, når rengøringsspanden skal frem. Med hensyn til miljøet som en naturlig del af vores udviklingsarbejde skaber vi de bedste betingelser for møbler og brusevægge med en levetid langt ud over garantiperioden.

Forskellig tykkelse, gennemsigtighed og nuance giver dig masser af kreative muligheder for at skabe din helt personlige bruseløsning. Med vores bruseafskærmninger i hærdet glas kan du altid bade trygt.

Glas

Alle vores bruseglas er lavet af hærdet sikkerhedsglas - en sikkerhed for dig. Vælg mellem mange sorter og tykkelser.

Vores glastyper

Ægte finer

Vores finer i eg og sort eg er skåret ud i hånden, kontroleret, matchet og nøje sat sammen for at give et naturligt og levende resultat. Finéret er lakeret med flere lag mat lak for at få og bevare det pæne nordiske look i mange år fremover.

TX TOP EXTREME™

Silkeblød under fingerspidserne og samtidig ekstremt holdbar og slagfast. Dine møbler er spray-malet med flere lag TX Top Extreme™, som giver et indkapslet produkt helt uden samlinger, der kan modstå det hårde og våde badeværelse miljø med bravour.

Porcelæn

Porcelæn er grundlæggende ler, der brændes i en ovn med en glaseret belægning. Resultatet er et ekstremt holdbart materiale, der holder til det meste. Et gammelt håndværk, der stadig i dag karakteriserer et badeværelsesprodukt af høj kvalitet.

Tolerancer for vores porcelænshåndvaske:
-1,2% - +0,8% VISKAN
-0,7% - +0,8% GRAND

Stenkomposit

Med dens skarpe linjer og tynd tykkelse giver vores håndvask i stenkomposit dine møbler et stilfuldt og minimalistisk look. Den matte og meget silkeglatte overflade er både stød- og ridsefast og har en lang holdbarhed.

Tolerancer for håndvaske i stenkomposit er 0% - + 0,8%.

Dekton® / Corian®

Disse to kompositmaterialer er ekstremt holdbare og nemme at vedligeholde og findes som bordplader til AIR-serien. Vælg mellem let marmoreret Dekton Tundra, sort Dekton Sirius eller hvid Corian, som også er meget modstandsdygtig over for pletter og føles varm at røre ved.

Krom

Den forkromede overflade giver mange fine egenskaber såsom forenklet rengøring og slidstyrke. En overflade i krom er meget modstandsdygtig og er derfor velegnet til armaturer og beslag til brusere.

Messing

En skinnende og dekorativ overfladefinish i PVD, der bevarer sit polerede og smukke udseende år efter år. Vælg messing til brusevæggene i ARC, LINE håndklædetørrere og POSH håndvaskarmatur.

Aluminium

Vi arbejder kun med aluminium i høj kvalitet, som vi derefter leverer med markedets bedste og mest holdbare overfladebehandling mod korrosion. En garant for kvalitet, der ses og mærkes, og som varer år efter år.

Andre har også besøgt

Support & Tips

Plejeanvisninger

Find ud af, hvordan du bedst tager dig af din badeværelsesindretning fra INR.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere