GRAND Classic 100 med LEVEL bordplade Raw Concrete. Håndvaskarmatur SLEEK.
GRAND Classic 100 med LEVEL bordplade Raw Concrete. Håndvaskarmatur SLEEK.
GRAND Solid 100 med skråtskåret brusehjørne ARC 13 Original
GRAND Solid 100 i Natural Oak med LEVEL bordplade Raw Concrete. Spejl TOUCH 100.
Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.
GRAND Grip 120 med LEVEL bordplade Raven og LOOX 110.
GRAND Grip 120 med LEVEL bordplade Raven.
En skøn hjemmespa i japansk-skandinavisk stil med bruser, sauna og afslapning.
< >

LEVEL

LEVEL tager dit GRAND-vaskeskab til næste niveau

LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med en forsænket håndvask med eller uden armaturhuller i markedets bedste kvartskomposit. Bordpladerne er ridsefaste, og takket være materialet, der ikke absorberer væske, er kvartskomposit et særligt godt alternativ til for eksempel natursten, som normalt kræver stor forsigtighed og daglig vedligeholdelse, når det udsættes for vand og sæbe.

Vælg mellem tre smukke finish, som hver sætter deres eget personlige præg på både vaskeskabet og badeværelset. LEVEL fås til alle vaskeskabe i GRAND Solid, Grip og Classic og giver dine møbler en helt ny profil med masser af attitude.

Clamshell

Vi har skabt bordpladen Clamshell til dig, der er på udkig efter en luksuriøs og samtidig jordnær atmosfære, men som ønsker et mere robust alternativ til ægte kalksten, der kræver en del vedligeholdelse. Vaskeskabet GRAND Classic med sin landlige rammelåge er vores møbelserie i New England-stil og passer perfekt til Clamshell. Her sammen med grebet DEEP, håndvaskarmaturet POSH og det runde spejl LOOX for en moderne landstil.

Møbelserien GRAND Classic

Bordplader i kvartskomposit har i flere år været et populært valg i de nordiske designerkøkkener. Nu har de endelig fundet vej ind på badeværelset, hvor de revolutionerer. Bordpladerne er ridsefaste og takket være det faktum, at materialet ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til for eksempel natursten, der normalt kræver stor forsigtighed og daglig vedligeholdelse, når det udsættes for vand og sæbe.

Raw Concrete

Til Nordic Oak i egefiner i møbelserien GRAND Solid har vores designere valgt den betonlignende bordplade Raw Concrete og den antracitfarvede håndvask i LEVEL-serien. Kombineret med det indbyggede armatur og spejlet TOUCH skaber du en afslappet nordisk og industriel atmosfære med harmonisk japansk inspiration.

Møbelserien GRAND Solid

RAVEN

Kvartskompositten Raven er sort som natten og ligner sort granit. Her kombineret med vaskeskabet GRAND Grip 100 i egefineren Black Oak. En cool kombination af udsøgte materialer og stilfuldt design, der giver badeværelset en maskulin og ren atmosfære. Suppler med belysning i og under vaskeskabet og se, hvordan hele badeværelset får et løft.

Møbelserien GRAND Grip

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2023 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Elements

Nordic Elements er en imødekommende badeværelsestrend, der med påvirkninger fra Japan og Italien, som bliver fortolket på vores egen nordiske måde.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere