< >

LEVEL

Nye LEVEL tager dit GRAND-vaskeskab til det næste niveau

LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med integreret håndvask fra et håndplukket udvalg af markedets bedste kvartskomposit. Bordpladerne er ridsefaste, og takket være materialet, der ikke absorberer væske, er kvartskomposit et særligt godt alternativ til for eksempel natursten, som normalt kræver stor forsigtighed og daglig vedligeholdelse, når det udsættes for vand og sæbe.

Vælg mellem tre smukke finish, som hver sætter deres eget personlige præg på både vaskeskabet og badeværelset. LEVEL fås til alle vaskeskabe i GRAND Solid, Grip og Classic og giver dine møbler en helt ny profil med masser af attitude.

Clamshell

Vi har skabt bordpladen Clamshell til dig, der er på udkig efter en luksuriøs og samtidig jordnær atmosfære, men som ønsker et mere robust alternativ til ægte kalksten, der kræver en del vedligeholdelse. Vaskeskabet GRAND Classic med sin landlige rammelåge er vores møbelserie i New England-stil og passer perfekt til Clamshell. Her sammen med grebet DEEP, håndvaskarmaturet POSH og det runde spejl LOOX for en moderne landstil.

Møbelserien GRAND Classic

Clamshell er en mat kvartskomposit, der minder om kalksten.

Bordplader i kvartskomposit har i flere år været et populært valg i de nordiske designerkøkkener. Nu har de endelig fundet vej ind på badeværelset, hvor de revolutionerer. Bordpladerne er ridsefaste og takket være det faktum, at materialet ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til for eksempel natursten, der normalt kræver stor forsigtighed og daglig vedligeholdelse, når det udsættes for vand og sæbe.

Raw Concrete

Til Nordic Oak i egefiner i møbelserien GRAND Solid har vores designere valgt den betonlignende bordplade Raw Concrete og den antracitfarvede håndvask i LEVEL-serien. Kombineret med det indbyggede armatur og spejlet TOUCH skaber du en afslappet nordisk og industriel atmosfære med harmonisk japansk inspiration.

Møbelserien GRAND Solid

Raw Concrete med sin glatte matte overflade minder om beton og er ekstra stilfuld sammen med den antracitfarvede håndvask i LEVEL-serien.

RAVEN

Kvartskompositten Raven er sort som natten og ligner sort granit. Her kombineret med vaskeskabet GRAND Grip 100 i egefineren Black Oak. En cool kombination af udsøgte materialer og stilfuldt design, der giver badeværelset en maskulin og ren atmosfære. Suppler med belysning i og under vaskeskabet og se, hvordan hele badeværelset får et løft.

Møbelserien GRAND Grip

Raven minder om sort granit, men med alle fordelene omkring holdbarhed, som kvartskomposit giver.

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelsestrends

Farvemæssigt bruger årets badeværelsestrends 2021 dels de varme jordfarver, men vi længes også efter vores nordiske vildmark, hvor alle naturens kolde nuancer af blå og grøn skyller ind over os og hjælper os med at finde ro.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Elements

Nordic Elements er en imødekommende badeværelsestrend, der med påvirkninger fra Japan og Italien, som bliver fortolket på vores egen nordiske måde.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere