L E V E L

Bordplade og forsænket håndvask til møbelserien Grand

Level er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i Grand-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med en forsænket håndvask med eller uden armaturhuller i markedets bedste kvartskomposit. Bordpladerne er ridsefaste, og takket være materialet, der ikke absorberer væske, er kvartskomposit et særligt godt alternativ til for eksempel natursten, som normalt kræver stor forsigtighed og daglig vedligeholdelse, når det udsættes for vand og sæbe.

Vælg mellem tre smukke finish, som hver sætter deres eget personlige præg på både vaskeskabet og badeværelset. Level fås til alle vaskeskabe i Grand Solid, Grip og Classic og giver dine møbler en helt ny profil med masser af attitude. Til møbelserien Grand Walnot kan du kun vælge mellem Plain White og Raven.

Plain White

En helt hvid bordplade i kvartskomposit i samme farve som den matte hvide håndvask. En udsøgt smuk kombination til en af ​​de mørkere finér, som denne kompositfinér i møbelserien Grand Walnot.

GRAND Walnot

 

Plain White er en helt hvid kvartskomposit i samme farve som håndvasken.

Grand Walnot med bordpladen Plain White.

Clamshell

Vi har skabt bordpladen Clamshell til dig, der er på udkig efter en luksuriøs og samtidig jordnær atmosfære, men som ønsker et mere robust alternativ til ægte kalksten, der kræver en del vedligeholdelse. Vaskeskabet Grand Classic med sin landlige rammelåge er vores møbelserie i New England-stil og passer perfekt til Clamshell.

GRAND Classic

Raw Concrete

Til Nordic Oak i egefiner i møbelserien Grand Solid har vores designere valgt den betonlignende bordplade Raw Concrete og den antracitfarvede håndvask i Level-serien. Kombineret med det indbyggede armatur og spejlet Touch skaber du en afslappet nordisk og industriel atmosfære med harmonisk japansk inspiration.

GRAND Solid

RAVEN

Kvartskompositten Raven er sort som natten og ligner sort granit. Her kombineret med vaskeskabet Grand Grip 100 i egefineren Black Oak. En cool kombination af udsøgte materialer og stilfuldt design, der giver badeværelset en maskulin og ren atmosfære. Suppler med belysning i og under møblet.

GRAND Grip

Relaterbare sider

badrumsmöbler grand solid

Badeværelsesmøbler

Grand Solid

Med de fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker serien dig, der ønsker et badeværelse med følelsen af moderne eksklusivitet.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Grand Classic

Til dig, der sætter pris på ægte tømrerdetaljer. Her får du det rustikke, gammeldags touch til et ultramoderne badeværelsesmøbel.

Se mere
badrumsmöbler grand grip

Badeværelsesmøbler

Grand Grip

En elegant serie med ergonomiske grebslister i flere finish. Må vi foreslå en af vores smukke egetræsfinér eller hvorfor ikke en valgfri NCS?

Se mere