< >

AIR

Badeværelsesmøbler med en svævende følelse

AIR tilbyder en stærkt svævende følelse, der får hele badeværelset til at føles luftigt og let. Her forenes markedets højeste kvalitet af håndværk og materialer, og bedst af alt - det er dig, der skaber resultatet. Se nogle udvalgte modeller, og find ud af, hvilke muligheder der er for at sætte dit personlige præg på AIR, både inden i og uden for skuffen.

Detaljer

Bredder

60 - 90 - 120 - 150 - 180 cm

Alternativ

Vælg mellem tre bordplader og to varianter af håndvaske

Design

Modulær frihed

AIR med sine kassemoduler på henholdsvis 30 og 60 cm kan kombineres i elleve varianter med en samlet bredde fra 60 til 180 cm. Vælg mellem flere smukke farver eller hvilken som helst NCS, og kombiner med en af ​​vores tre luksuriøse bordplader i Corian® eller Dekton®. Foretrækker du en rund eller halvrund håndvask, og vil du placere den til venstre eller højre? Valget er helt dit.

Se alle AIR

AIR 150 J i Premium White med bordplade i Corian® Designer White og lædergreb. En af mange smukke kombinationer, som serien giver dig mulighed for at skabe.

Design og kvalitet

Vores mest eksklusive møbelserie AIR tilbyder meget mere end et attraktivt udseende. De håndplukkede bordplader i henholdsvis Corian® og Dekton® er ikke kun dejlige at se og føle på - de er også ekstremt holdbare. I kombination med håndvasken i stærk ægte porcelæn samt rammer og skuffer forseglet med vores unikke overfladebehandling TX Top Extreme™, giver AIR dig et badeværelsesmøbel, der holder til det meste - i hele 15 år eller mere.

Se alle AIR

AIR 120 F i NCS S 9000-N med bordplade i Corian® Designer White og tilvalget PUSH Tipmatic. Hvis du vil have din bordplade uden hul til armatur, løser vi også det.

Vaskeskab

AIR 60 A

AIR i sin smukkeste form, kun 60 bred, til det lille badeværelse, men med samme mesterlige kvalitet som de større vaskeskabe i serien og med gode muligheder for at skabe dit eget unikke vaskeskab.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 3 290 kr.

Vaskeskab

AIR 90 C

Med en 60’er- og en 30’er-skuffe får du masser af opbevaring under den smukke bordplade i Corian® eller Dekton® med den runde eller halvrunde håndvask placeret til venstre.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 5 890 kr.

Vaskeskab

AIR 120 F

Når AIR får lov til at folde sig ud, kommer designet til sin ret. Her får du to lige brede skuffer, som du kan få i tre designs, der alle er både smukke, slidstærke og har en silkeblød overflade.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 6 590 kr.

Vaskeskab

AIR 150 J

Til det større badeværelse tilbyder AIR dig to vaskeskabe med en bredde på 150 cm med en centreret 30’er skuffe og to 60’er skuffer på hver side, og hvor du selv vælger, hvordan du vil placere håndvasken.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 9 290 kr.

Gør din AIR personlig

Vaskeskabet AIR har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere tilvalg for at tilføje dit eget touch. Hvad med sensorstyret belysning i skuffen, dobbelt stikkontakt eller vores smukke smykkeskrin i sortbejdset eg?

Corian® Designer White

Et fløjlsagtigt og samtidig ekstremt slidstærkt kompositmateriale med en snavs- og bakterieafvisende overflade på grund af materialet, der mangler porer.

Dekton® Tundra

Et sofistikeret kompositmateriale med en lys marmorlignende, men helt glat overflade. Ekstremt ridsefast og behøver aldrig overfladebehandles igen.

Dekton® Sirius

Et sofistikeret kompositmateriale med en struktureret, sort overflade. Ekstremt ridsefast og behøver aldrig overfladebehandles igen.

Vælg mellem runde og halvrunde håndvaske i porcelæn. Vandlås er inkluderet, men du kan købe den åbne bundventil separat.

Vælg mellem lækre og praktiske tilvalg: Plus Lys, Plus Strøm og Plus smykkeskrin i to lag med låg.

Pluspakke

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Produkter

Hvordan vil du åbne dine møbler? Med et håndtag, en greb eller måske et push? Vælg mellem mange stilfulde muligheder.

Åbningsmuligheder

Hjemme hos

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere