AIR WOOD

Naturlig følelse og massivt egetræ – til møbelentusiasten

Følelsen af ​​Smålands håndværkstradition finder du i AIR Wood, der med sin fingertappede ruminddelte inderskuffe i massivt egetræ bag en hel front med ramme giver dig nærmest ubegrænsede muligheder i dine personlige valg. Med AIR Wood kan du nemt bygge dine egne ikoniske badeværelsesmøbler.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + AIR Unlimited med valgfrie units og specialtilpasset bordplade

Mål

Højde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Fanér

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Byg dit eget møbel

Tag udgangspunkt i det grundlæggende design - et hvidt lagen - og påtag rollen som indretningsarkitekt, hvor du vælger farve, bordplade og tilvalg efter din personlige smag. AIR Wood fås i 11 færdige kombinationer – designerens valg. Men mulighederne slutter ikke her. Med AIR Unlimited kan du kombinere valgfrie units i bredderne 40, 60 og 80 efter smag og behag, op til 240 cm.

Kom i gang med at bygge

Mere om AIR Unlimited

Match med metal

Dark Oak er bejdset eg i vores egen nuance – utrolig smuk med Brushed Bronze på håndvaskarmatur og pop-up. Udforske Unleashed-konceptet med tre farvematchede finish på armatur brusevæg og håndklædetørre.

Unleashed

Smarte tilvalg

Når du har bestemt dig for formen, så er det tid til at tænke over tilvalgene. Sensorstyret LED-belysning i den øverste skuffe og under møblet er en stemningsfuld og praktisk mulighed. Dobbelte stikkontakter i den nederste skuffe er et anden populært tilvalg, som du ikke vil fortryde.

Tilvalg

Kundernes favoritter

Byg dine egne møbler

Vores møbler har et højt udstyrsniveau fra start, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere tilvalg for at sætte dit eget præg. Hvad med sensorstyret belysning eller dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe?

Byg dine ikoniske badeværelsesmøbler i Møbelværkstedet

Åbne skuffen, tænd lyset og kig fra oven. Gem din færdige løsning og tag den med til en forhandler.

Åbne Møbelværkstedet

Åbningsmuligheder for vores badeværelsesmøbler.
Produkter
Alle møbler leveres med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som indkapsler og beskytter mod fugt.
Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores møbler, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Hemma hos

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

AIR Solid Unlimited bordplade i Plain White.

Badeværelsesmøbler

AIR Solid

Vores mest eksklusive møbelserie AIR tilbyder meget mere end et attraktivt udseende. De håndplukkede bordplader i kvartskomposit er ikke kun dejlige at se og føle på - de er også ekstremt holdbare.

Se mere
INR Wood Unlimited med spejl LOOX 110.

Badeværelsesmøbler

AIR Unlimited

AIR Unlimited giver dig muligheden hos INR for første gang, at bygge dit helt eget møbel med en specialtilpasset bordplade.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere