Air Wood

Møblet med mange lækre detaljer. De fingertappede samlinger i det massive egetræ er absolut værd at nævne. Her møder Smålands håndværkstradition, nutidens trend, forventning og krav til funktion. Air Wood er produceret i Sverige og kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

Mål

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med valgfrie moduler og  specialfremstillede bordplader

Højde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Fanér

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Byg dit møbel i vores møbelværksted

I vores møbelværksted bygger du dit møbel og udstyrer den med de tilvalg du ønsker: belysning i og under møblet, dobbelt strømstik og selvfølgelig håndvaskarmatur og bundventil i matchende stil. Vælg opbevaring og et stilfuldt spejl, og du er nået langt med af at indrette dit nye badeværelse.

Kom i gang med at bygge

Højskab

I serien er der matchende opbevaring i flere størrelser og varianter med mulighed for stikkontakter til eksempelvis hårtørreren. Højskabene fås også med eller uden skuffer. Helt nyt er højskabet Twin med dobbeltsidet spejldør. Se mere

Vælg og byg dit møbel

Vælg mellem Natural Oak, Dark Oak og Black Oak – ægte egetræsfinér med masser af udtryk, tilpasset det barske badeværelsesmiljø takket være den unikke overfladebehandling. Vores finér farves først til den ønskede nuance og lakeres derefter med TX Top Extreme™.

Alle Air Wood

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Håndvak i to varianter

Serien består af tre slanke, smukke og holdbare bordplader i kvartskomposit. Kombiner med den runde håndvask i mathvid eller matsort porcelæn. Kombiner med Armaturet High. Bordpladerne kan bestilles med eller uden armaturhul.

Vores materialer

Tilvalg

Suppler dine møbler med tilvalg som stemningsgivende, sensorstyret belysning i og under møblet og praktisk dobbelt strømstik. To Organizers indgår i hver øverste skuffe. Suppler med flere.

Håndvaskarmaturer

Til Air skal du vælge en af ​​de høje håndvaskarmaturer eller til indbygning. Tænk da på at bestille din bordplade uden huller. Vælg en åben bundventil.

Spejlskab

Det runde spejlskab Circ fås i alle vores finer, i Premium White og i Accent / NCS. Du regulerer lysstyrke og farvetemperatur ved hjælp af et touchpanel på siden. Spejlskabe


Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere
badrumsskåp

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere