A I R  S O L I D

Badeværelsesmøbler med en let og elegant fornemmelse

Minimalistiske Air Solid med sit strejf af stuemøblen giver en let og elegant fornemmelse til badeværelset. Air er baseret på units i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, som du kombinerer med håndvaske og bordplader i kvartskomposit. Med Air Solid bygger du nemt dine egne ikoniske badeværelsesmøbler.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med valgfrie units og specialtilpasset bordplade

Mål

Højde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Farver

Hvid NCS

Byg dit eget møbel

Tag udgangspunkt i det grundlæggende design - et hvidt lagen - og påtag rollen som indretningsarkitekt, hvor du vælger farve, bordplade og tilvalg efter din personlige smag. Air Solid fås i 11 færdige kombinationer – designerens valg. Men mulighederne slutter ikke her. Med Air Unlimited kan du kombinere valgfrie units i bredderne 40, 60 og 80 efter smag og behag, op til 240 cm.

Kom i gang med at bygge


Se alle møbler i Air Solid

Bordpladerne Plain white, Raw Concrete og Raven.

Badeværelsesmøbler i NCS

Benyt chancen for at få dit møbel, dit spejlskab og dit højskab lakeret i en af ​​2050 sprøde farver på NCS standardkortet. Eller vælg en af ​​designerens fem håndplukkede Accent-farver. I vores møbelværksted kan du nemt se, hvordan de forskellige farver ser ud på dit udvalgte møbel. Angiv den ønskede NCS-kode ved bestilling.

Accent / NCS


Møbelværkstedet

Strålende tilvalg

Når du har sat formen på møblet, er det tid til at tænke over tilvalgene. Den dobbelte stikkontakt i den nederste skuffe er et populært tilvalg, der gør hverdagen nemmere. Sensorstyret belysning i skuffen og under møblet er en anden.

Pluspakker


Flere lysende innovationer

Byg dine egne møbler

Vores møbler har et højt udstyrsniveau fra start, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere tilvalg for at sætte dit eget præg. Hvad med sensorstyret belysning eller dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe?

Planlæg dit badeværelse

Digitale værktøjer

Skab dit ikoniske badeværelse i Møbelværkstedet og Bruseværkstedet. Tag dokumentet med til din forhandler.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

NCS & INR Accent

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere
Plus Power giver dig dobbelt eludtag (220 V) i nederste skuffe til højre.

Alternativ for badeværelsesmøbler

Pluspakker

Belysning i og under møblet er et meget værdsat tilvalg, der både er praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten.

Se mere

Om INR

TX Top Extreme™

Overfladebehandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores møbler, spejle eller opbevaringsløsninger fra 2019.

Se mere
Åbningsmuligheder for vores badeværelsesmøbler.

Alternativ for badeværelsesmøbler

Greb og håndtag

Greb tilføjer karakter til dit møbel. Tag dig tid til at mærke efter, før du træffer din beslutning.

Se mere

Relaterbare sider

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Materialer

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter, der er udviklet til at gøre din tid på badeværelset så behagelig som muligt.

Se mere