Badeværelsesmøbler

Dine badeværelsesmøbler styrer både stilen på badeværelset og dine morgenrutiner. Derfor har vi tænkt lidt ekstra på både det udvendige og indvendige.

Alle badeværelsesmøbler fra INR leveres med overfladebehandling TX Top Extreme™, der beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

GRAND Walnot™

Helt nye GRAND Walnot er et førsteklasses, svenskfremstillet badeværelsesmøbel i ægte træfinér, der ligner og føles som valnød, men ikke er valnød. Hvordan er det muligt?

Opdag Walnot

 

GRAND Grip

60 - 80 - 100 - 120 - 140

TX Top Extreme™

15 års garanti

Læs mere

 

LEVEL

Nyheden LEVEL tager dit GRAND vaskeskab til det næste niveau med en forsænket porcelænsvask og tre smukke bordplader i kvartskomposit.

Læs mere

AIR

60 - 90 - 120 - 150 - 180

TX Top Extreme™

15 års garanti

Læs mere

Vælg det rigtige spejl til dit badeværelsesmøbel

Det rigtige spejl eller spejlskab sætter prikken over i’et på dine nye badeværelsesmøbler og giver både atmosfære og karakter til hele rummet. Vi har mange smarte og stilfulde muligheder at vælge imellem i bredder fra 40 og op til 140 cm. Flere af vores spejle har LED-belysning du kan dæmpe, og hvis du vælger vores spejlskab STAGE, får du en stikkontakt og en praktisk magnetholder med i købet.

Vores spejle

Vores spejlskabe

Juster lysstyrke og farvetemperatur med touch

Se mere

Runde spejle med belysning bag kanten

Se mere

Funktionelle spejlskabe med finesse

Se mere

Badeværelsesmøbler med usædvanlig meget opbevaring

Invester i rummelige badeværelsesmøbler med maksimal opbevaring, og du får plads til både dine og familiens alle flasker og cremer. Alle vores vaskeskabe er udstyret med vores Organizer i hvidpigmenteret eg og hjælper dig med at holde styr på de små ting. Hver designserie har også sin egen opbevaring i form af højskabe og vægskabe. Hvilken vælger du?

Vores højskabe og vægskabe

 

Vores vaskeskabe

Markedets bedste skuffer fra Grass®

Se mere

Smykkeskrinet i sort eg er et tilvalg til AIR

Se mere

Store og små badeværelsesskabe i mange varianter

Se mere

Hvordan vil du åbne dine badeværelsesmøbler?

Det er grebet eller håndtaget, som du lægger den sidste hånd på dine badeværelsesmøbler med. I vores sortiment har vi mange gode muligheder. Husk, at møblerne skifter karakter afhængigt af dit valg, så lad beslutningen tage god tid. Se videoen nedenfor for inspiration.

Åbningsalternativ

GRAND Solid i Black Oak med THIN

Se mere

GRAND Solid med TIE

Se mere

GRAND Solid i Still Grey (NCS S 4000-N) med MOOD

Se mere

VISKAN Grip med mat hvid grebsliste

Se mere

GRAND Solid i Nordic Oak med THIN

Se mere

Ekstra udstyr til dine badeværelsesmøbler

Belysning i og under vaskeskabet er en meget værdsat mulighed, der er både praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten. En skjult stikkontakt i dine badeværelsesmøbler er også en meget funktionel mulighed, der giver dig mulighed for at have barbermaskinen eller tandbørsten opladet direkte i skuffen, godt skjult. Med integrerede, trådløse højttalere i vaskeskabet vågner du op på din bedste side - hver dag!

Vores pluspakke

Skjult stikkontakt fås som ekstraudstyr til alle vaskeskabe

Se mere

Imponere dine gæster med oplyste møbler

Se mere

Integrerede Bluetooth-højttalere i vaskeskabet

Se mere

Naturligt kunstværk

At arbejde med og bearbejde vores materialer er noget, vi nyder. Se egefineret i Nordic og Black Oak skråt fra siden og se hvor betagende smukt årene er. Lad dine fingerspidser feje over træstrukturen på vores badeværelsesmøbler, og du vil forstå, hvordan kærlighed til materialer let kan overtage. Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter - altid med omhu for miljøet.

Vores materialer

 

Vores unikke overfladebehandling er inkluderet i prisen

Se mere

Fineren skæres ud, matches og sys sammen - manuelt

Se mere

Porcelæn er både smuk og ekstremt holdbar

Se mere


Andre har også besøgt

kampagne

Møbelkampagne

Kampagne på vaskeskabet VISKAN Grip 60 med spejlskab. Gælder t.o.m. d. 31. august 2022 hos alle danske forhandlere.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Hvordan vælger jeg badeværelsesmøbler?

Har du renoveret et badeværelse tidligere eller endda et par gange tidligere, så smiler du måske allerede, når du læser overskriften og husker hvordan dine, måske for hurtige, beslutninger og billige løsninger i indretningen af badeværelset viste sig at være svære og dyre i længden. Måske valgte du badeværelsesmøbler af et billigere mærke og måtte fortryde det undervejs. Så begår du sandsynligvis ikke de samme fejl igen.

For dig, der er ved at købe nye badeværelsesmøbler for første gang - spids ører - for her er vores 5 bedste tip, når du skal vælge badeværelsesmøbler.

1. Vælg kvalitet - selvom det koster lidt mere

Du indretter et badeværelse og investere i badeværelsesmøbler en, to, eller måske højst tre gange i dit liv. Og tiden derimellem? Du bruger det blandt andet på badeværelset. Du vasker dine hænder, barberer, støvsuger, griner, skændes, stresser for at få dig selv og børnene klar til tiden. I mellemtiden er dine badeværelsesmøbler der, udsat for både slid og ekstreme fugtniveauer - dag ind og dag ud.

Vores bedste råd til dig, der står over for en investering i et nyt badeværelse, er derfor at vælge badeværelsesmøbler og badeværelsesindretning af høj kvalitet. Kvalitetsforskellene mellem forskellige mærker og badeværelsesmøbler er store, og hvis du vil have dine møbler til at holde, vil det koste lidt mere, end hvis du går til byggemarkedet. I det lange løb, er det dét værd.

2. Vælg badeværelsesmøbler med TX Top Extreme™

At dine badeværelsesmøbler holder i mange år, tager du sikkert som en selvfølge, men da badeværelsesmiljøet er så hårdt udsat for fugt og daglig slitage, bør du investere i Indretning, der er specielt tilpasset vådrum og fugtige miljøer. Ellers er risikoen for fugtskader høj. Kvalitet og modstandsdygtighed over for fugt er noget, som vi på INR har lagt stor fokus på. Vi har udviklet den unikke overfladebehandling TX Top Extreme ™, der forsegler produktet og gør det mange gange mere modstandsdygtigt over for fugt og stød end de tilsvarende badeværelsesmøbler på markedet.

TX Top Extreme™ er inkluderet i prisen på alle vores badeværelsesmøbler, badeværelsesskabe og spejlskabe og garanterer en levetid på mindst 15 år - den længste af slagsen.

3. Vælg badeværelsesmøbler der er fremstillet i Sverige

Et andet aspekt, der er værd at overveje, når man vælger badeværelsesmøbler, er oprindelsen. Hvad betyder fremstillet i Sverige for dig? For os på INR betyder det meget. Ud over den kvalitetsfølelse det giver, ved at fremstille i Sverige, betyder det fuld kontrol over hele produktionskæden; fra design til montering af produkt. Det betyder gode arbejdsforhold under produktionen, og det betyder minimal belastning af miljøet takket være korte transportafstande.

4. Vælg badeværelsesmøbler med lang garanti

Hvem bekymrer sig egentlig om badeværelsesmøbler leveres med 5 eller 15 års garanti? For mange af os er både 5 og 15 år så langt væk, at det næsten ikke betyder noget. Men tiden går hurtigt. Pludselig står vi dér med børn der er flyttet hjemmefra, og så er det være rart at vide, at vi i hvert fald har vores badeværelsesmøbler i et stykke tid til. Med den fine lak intakt.

5. Vælg badeværelsesmøbler i din egen stil og farve

Den mest almindelige farve på badeværelsesmøbler i de nordiske hjem er hvid. Og vi behøver nok ikke sige meget om årsagen. Hvide badeværelsesmøbler er både stilfulde og velegnede til de fleste vægfarver. Men hvis du ønsker et vaskeskab eller et badeværelsesskab, som ingen andre har, vil vi gerne foreslå muligheden for at bestille dine badeværelsesmøbler i en valgfri NCS-farve. Møblerne er også lakeret på indersiden med den valgte farve, og overfladen er naturligvis forseglet med TX Top Extreme™ for ekstra lang levetid.