Svensk fremstillet badeværelsesmøbler med ikonisk design

Dine badeværelsesmøbler styrer stilen på badeværelset, men også dine rutiner om morgenen. Derfor har vi tænkt på lidt ekstra både udvendigt og indvendigt. Se vores tre møbelserier AIR – GRAND – VISKAN og hvilke muligheder der er i matchende spejle, spejlskabe og opbevaring.

Alle badeværelsesmøbler fra INR er fremstillet i Sverie og leveres med overfladebehandling TX Top Extreme™, der beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

A I R

Traditionelt møbelhåndværk i en moderne kontekst

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + AIR Unlimited

AIR findes i to ikoniske og helt forskellige udførelser: AIR Wood med hel front og fingertappet inderskuffe og moduler af massivt egetræ og AIR Solid – en minimalistisk kommode med to skuffer.

AIR Wood 

AIR

G R A N D

Rummelige møbler med gennemtænkte detaljer

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Navnet GRAND er ikke tilfældigt, og det vil du bemærke, når du tager et dybt dyk ned i de fine funktioner og tilvalg. Vælg mellem tre udførelser af fronter og flere varianter af håndvaske.

GRAND Solid

V I S K A N

Tidløst møbeldesign i sin bedste form nogensinde

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Den svensk fremstilet VISKAN Solid byder på mange størrelser, flere håndvaske og masser af tilvalg. Vælg mellem tre udførelser af fronten og skønne farver.

VISKAN Solid

L I M I T E D  E D I T I O N

GRAND Walnot™

Helt nye GRAND Walnot er et førsteklasses, svenskfremstillet badeværelsesmøbel i ægte træfinér, der ligner og føles som valnød, men ikke er valnød. Hvordan er det muligt?

Se mere

 

Spejle til badeværelsesmøbler

Det rigtige spejl eller spejlskab sætter prikken over i’et på dine nye badeværelsesmøbler og giver både atmosfære og karakter til hele rummet. Flere af vores spejle har LED-belysning du kan dæmpe, og hvis du vælger vores spejlskabe, får du en stikkontakt og en praktisk magnetholder med i købet.

Badeværelsesspejle   Spejlskabe

Runde spejle med belysning bag kanten

Se mere

Topudstyrede spejlskabe med mange funktioner

Se mere

Juster lysstyrke og farvetemperatur med touch

Se mere

Badeværelsesmøbler med maksimal opbevaring

Invester i rummelige badeværelsesmøbler med maksimal opbevaring, og du får plads til både dine og familiens alle flasker og cremer. Alle vores vaskeskabe er udstyret med vores Organizer i hvidpigmenteret eg og hjælper dig med at holde styr på de små ting. Hver designserie har også sin egen opbevaring i form af højskabe og vægskabe.

Badeværelsesskabe og opbevaring

Vores møbler

Store og små badeværelsesskabe i mange varianter

Se mere

AIR Wood med sin rumindelte inderskuffe i massiv eg.

Se mere

Markedets bedste skuffer fra Grass®

Se mere

Produkter

Hvordan vil du åbne dine badeværelsesmøbler?

Det er grebet eller håndtaget, som du lægger den sidste hånd på dine badeværelsesmøbler med. I vores sortiment har vi mange fine varianter at vælge imellem.

Greb og håndtag

Ekstra udstyr til dine badeværelsesmøbler

Belysning i og under møblet er et meget værdsat tilvalg, der er både praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten. En skjult stikkontakt i dine badeværelsesmøbler er også et meget funktionel tilvalg, der giver dig mulighed for at have barbermaskinen eller tandbørsten opladet direkte i skuffen.

Pluspakker

Skjult stikkontakt fås som tilvalg til alle møbler

Se mere

Imponere dine gæster med oplyste møbler

Se mere

Tilføj mere opbevaring ved behov

Se mere

Produkter

Naturligt kunstværk

At arbejde med og bearbejde vores materialer er noget, vi nyder. Se egefineret i Nordic og Black Oak skråt fra siden og se hvor betagende smukt årene er. Lad dine fingerspidser feje over træstrukturen på vores badeværelsesmøbler, og du vil forstå, hvordan kærlighed til materialer let kan overtage. Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter - altid med omhu for miljøet.

Vores materialer

 

Kvalitet

Vores unikke overfladebehandling er inkluderet i prisen

Se mere

Alt træ i vores møbler er FSC-mærket

Se mere

Porcelæn er både smuk og ekstremt holdbar

Se mere


Andre har også besøgt

kampagner

Møbelkampagne

Kampagne på vaskeskabet VISKAN Grip 60 med spejlskab. Gælder t.o.m. d. 31. januar 2023 hos alle danske forhandlere.

Se mere

Serier

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Hvordan vælger jeg badeværelsesmøbler?

Har du renoveret et badeværelse tidligere eller endda et par gange tidligere, så smiler du måske allerede, når du læser overskriften og husker hvordan dine, måske for hurtige, beslutninger og billige løsninger i indretningen af badeværelset viste sig at være svære og dyre i længden. Måske valgte du badeværelsesmøbler af et billigere mærke og måtte fortryde det undervejs. Så begår du sandsynligvis ikke de samme fejl igen.

For dig, der er ved at købe nye badeværelsesmøbler for første gang - spids ører - for her er vores 5 bedste tip, når du skal vælge badeværelsesmøbler.

1. Vælg kvalitet - selvom det koster lidt mere

Du indretter et badeværelse og investere i badeværelsesmøbler en, to, eller måske højst tre gange i dit liv. Og tiden derimellem? Du bruger det blandt andet på badeværelset. Du vasker dine hænder, barberer, støvsuger, griner, skændes, stresser for at få dig selv og børnene klar til tiden. I mellemtiden er dine badeværelsesmøbler der, udsat for både slid og ekstreme fugtniveauer - dag ind og dag ud.

Vores bedste råd til dig, der står over for en investering i et nyt badeværelse, er derfor at vælge badeværelsesmøbler og badeværelsesindretning af høj kvalitet. Kvalitetsforskellene mellem forskellige mærker og badeværelsesmøbler er store, og hvis du vil have dine møbler til at holde, vil det koste lidt mere, end hvis du går til byggemarkedet. I det lange løb, er det dét værd.

2. Vælg badeværelsesmøbler med TX Top Extreme™

At dine badeværelsesmøbler holder i mange år, tager du sikkert som en selvfølge, men da badeværelsesmiljøet er så hårdt udsat for fugt og daglig slitage, bør du investere i Indretning, der er specielt tilpasset vådrum og fugtige miljøer. Ellers er risikoen for fugtskader høj. Kvalitet og modstandsdygtighed over for fugt er noget, som vi på INR har lagt stor fokus på. Vi har udviklet den unikke overfladebehandling TX Top Extreme ™, der forsegler produktet og gør det mange gange mere modstandsdygtigt over for fugt og stød end de tilsvarende badeværelsesmøbler på markedet.

TX Top Extreme™ er inkluderet i prisen på alle vores badeværelsesmøbler, badeværelsesskabe og spejlskabe og garanterer en levetid på mindst 15 år - den længste af slagsen.

3. Vælg badeværelsesmøbler der er fremstillet i Sverige

Et andet aspekt, der er værd at overveje, når man vælger badeværelsesmøbler, er oprindelsen. Hvad betyder fremstillet i Sverige for dig? For os på INR betyder det meget. Ud over den kvalitetsfølelse det giver, ved at fremstille i Sverige, betyder det fuld kontrol over hele produktionskæden; fra design til montering af produkt. Det betyder gode arbejdsforhold under produktionen, og det betyder minimal belastning af miljøet takket være korte transportafstande.

4. Vælg badeværelsesmøbler med lang garanti

Hvem bekymrer sig egentlig om badeværelsesmøbler leveres med 5 eller 15 års garanti? For mange af os er både 5 og 15 år så langt væk, at det næsten ikke betyder noget. Men tiden går hurtigt. Pludselig står vi dér med børn der er flyttet hjemmefra, og så er det være rart at vide, at vi i hvert fald har vores badeværelsesmøbler i et stykke tid til. Med den fine lak intakt.

5. Vælg badeværelsesmøbler i din egen stil og farve

Den mest almindelige farve på badeværelsesmøbler i de nordiske hjem er hvid. Og vi behøver nok ikke sige meget om årsagen. Hvide badeværelsesmøbler er både stilfulde og velegnede til de fleste vægfarver. Men hvis du ønsker et vaskeskab eller et badeværelsesskab, som ingen andre har, vil vi gerne foreslå muligheden for at bestille dine badeværelsesmøbler i en valgfri NCS-farve. Møblerne er også lakeret på indersiden med den valgte farve, og overfladen er naturligvis forseglet med TX Top Extreme™ for ekstra lang levetid.