badeværelsesmøbler

Svenskproducerede badeværelsesmøbler i skandinavisk design

Badeværelsesmøblerne sætter stilen på badeværelset og spiller en vigtig rolle i din daglige rutine. Derfor har vi tænkt, at der skal være lidt ekstra lækre detaljer og muligheder. Udforsk vores tre møbelserier, og se, hvilke muligheder der findes i matchende spejlskabe og opbevaring – designet og produceret i Sverige med 15 års garanti.

Alle møbler

 

Air Wood

60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Møblet med mange lækre detaljer. De fingertappede samlinger i det massive egetræ er absolut værd at nævne. Her møder Smålands håndværkstradition, nutidens trend, forventning og krav til funktion. Vælg mellem elleve definerede kombinationer eller skab dine egne møbler med Air Unlimited ved at kombinere moduler med specialfremstillede bordplader.

Om serien

Air Solid 

60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Svævende let, men samtidig rummelig. Air Solid står for minimalistisk perfektion med tydelige linjer mellem skuffefronter og låger. Vælg mellem elleve definerede kombinationer, eller skab dine egne møbler Air Unlimited ved at kombinere moduler i hvid eller en hvilken som helst NCS med specialfremstillede bordplader.

Om serien

Grand: Vores største og mest rummelige møbelserie i tre forskellige udtryk

Grand er vores mest rummelige møbelserie og byder på det bedste indenfor funktion og kvalitet med en lang række muligheder både udvendigt og indvendigt. Møblet fås fra 60 cm til den meget rummelige 140 cm med fire skuffer og dobbelt håndvask - Til hele familiens badeværelse. Skufferne er både højere og dybere end de andre serier. Vælg mellem tre udtryk: Solid med glat front, Grip med integreret grebsliste og Classic med rammefronten og to håndvaskvarianter – fuld porcelænsvask eller bordplade med nedsænket håndvask.

porcelæn badeværelsesmøbler

Grand Solid

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Den glatte front på Grand Solid skaber et stilrent udtryk, med lige enkle linier mellem skuffer og korpus. Grand Solid findes i tre smukke finérer, der med sin struktur og naturlige glød giver den ægte følelse af eg, i både Natural Oak, Dark Oak og Black Oak. Derudover fås møblerner også i hvid eller valgfri Accent/NCS.

Om serien

små badeværelsesmøbler

Grand Solid 60 i Premium White.

badeværelser hvidt møbel

Møblets højde 570 mm, dybde 450 mm.

badeværelsesmøbler med grebslister

Grand Grip

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Grand Grip får sit harmoniske afbalancerede udtryk med de elegant integrerede grebslister, hvor skuffefronterne mødes. Grand Grip findes i tre smukke finérer, der med sin struktur og naturlige glød giver den ægte følelse af eg både i Natural Oak, Dark Oak og Black Oak. Derudover fås møblerner også i hvid eller valgfri Accent/NCS.

Om serien

store badeværelsesmøbler

Grand Grip 140 i Dark Oak.

badeværelsesmøbler mørkt træ

Møblets højde 570 mm, dybde 450 mm.

badeværelsesmøbler med rammefront

Grand Classic

60 / 80 / 100 / 120 / 140

I Grand Classic får du den klassiske rammefront i en moderne skandinavisk kontekst, når fronterne ligger inde i møblets korpus. Et møbeldesign, i New England style. Udtrykket i Grand Classic ændrer sig med dine valg. I hvid med kromgreb skaber du en romantisk og landlig stil, mens de samme møbler i mørke farver giver en strammere og mere urban følelse, helst sammen med sorte detaljer.

Om serien

lantliga badrumsmöbler

Grand Classic 80 i Sand.

badeværelsesmøbler med bordplader

Møblets højde 570 mm, dybde 450 mm.

Viskan: Velafbalanceret design og funktion i tre forskellige udtryk

Den funktionelle Viskan har et velafbalanceret design og tilbyder god opbevaring i alle størrelser, fra 40 cm med låge, til 120 cm med to eller fire skuffer. Møblerne er mindre i dybden, så de passer ind i selv de mindste badeværelser. Vælg mellem flere designs, vaske og muligheder, der skaber det personlige møbel til dit badeværelse. Vælg mellem tre udtryk, Solid med glat front, Grip med grebsliste i aluminium og Shade med en smal ramme på fronten og to håndvaskvarianter - en klassisk porcelænsvask eller den lettere vask i stenkomposit med lidt mere kantet formsprog.

badeværelsesmøbler og håndvask

Viskan Solid

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

De glatte fronter skaber ro og forstærker det tidløse og funktionelle møbeldesign. Vælg et af vores smukke greb eller Push og sæt dit personlige præg. Viskan Solid fås i Premium White, Light Sand, Still Grey, Black Oak og Accent/NCS.

Om serien

badeværelsesmøbler sand

Viskan Solid 60 i Light Sand.

flotte badeværelsesmøbler

Møblets højde 490 mm, dybde 425 mm. Møblerne i 40/50 er 345 mm dybe.

badeværelsesmøbler åben skuffe

Viskan Grip

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Viskan Grips rene linjer og tydelige karakter sættes af grebslisten i aluminium, der både fremhæver designet og gør møblet ekstra holdbart. Grebslisten kommer i samme farve som møblet. Serien fås i Premium White, Light Sand, Still Grey, Black Oak og Accent/NCS.

Om serien

badeværelsesmøbler i sort eg

Viskan Grip 60 i Black Oak.

badeværelsesmøbler med grebslister

Møblets højde 490 mm, dybde 425 mm. Møblerne i 40/50 er 345 mm dybe.

badeværelsesmøbler med ramme

Viskan Shade

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Idéen til designet bag Viskan Shade er et moderne bud på den klassiske rammefront. Omkring skuffefronterne sidder en smal ramme, der giver karakter i en let skygge når lyset falder på møblet. Serien fås i Premium White og Accent/NCS.

Om serien

badeværelsesmøbler med fire skuffer

Viskan Shade 120 E i Forest.

håndvask til badeværelsesmøbler

120 håndvasken i stenkomposit fås med en enkelt vask til højre eller venstre.

Relaterbare sider


Greb

Greb tilføjer karakter til dit møbel. Tag dig tid til at mærke efter, før du træffer din beslutning.

Se mere

Accent / NCS

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere
Håndvaskarmatur STEEL VOYAGE i Brushed Bronze.

Håndvask­armaturer

Din håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken model du vælger. Match med pop-up i samme finish for en rød tråd.

Se mere
badrumsskåp

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere

Følelsen af et nyt nordisk badeværelse

Rindende vand der ubesværet risler, dråbe for dråbe, ned ad huden - ligesom fjeldenes udløb der dansende driver ned ad bjergets sider. Rummelige skuffer der roligt glider ud fra skabets indre - som en ismark der elegant smyger sig frem i landskabet. Hos INR har er vi blevet inspireret af Norden og dens særlige natur. Derfor er hvert eneste badeværelsesmøbel i vores store udvalg velgennemtænkt, forfriskende og noget helt særligt. Ganske ligesom naturen.

Når du træder ind under vores brusende løsninger, lader dig reflektere i en af vores blanke spejle eller forsænker dagligdagens remedier i underskabet, kan lykkefølelsen af et nyt badeværelse ramme. Sådan er det med de små detaljer af høj kvalitet. Der skal ikke meget til. Hverken når det gælder den naturskønne Nord eller vores badeværelsesmøbler, der er inspireret heraf.

Gør noget ekstra med dine badeværelsesmøbler

Mangler dit nye badeværelse noget ekstra? Dét der får din hverdag til at avancere og give mere? Så kan INR skrue på de små knapper, der kan indrette rummet på helt nye måder - med blot ganske få justeringer.

Belysning i og under vaskeskabet er en mulighed, der er både praktisk og stilfuld - ikke mindst i døgnets mere dunkle stunder. Her varmer lyset baderummet op og fremhæver de ting, som er vigtige for netop din virke.

INR kan også elegant skjule stikkontakter i dine badeværelsesmøbler, så det essentielle er indenfor rækkevidde - men udenfor synsfeltet. Her kan vi også integrere trådløse højttalere, så du kan finde melodien i baderummet. Hver dag.

Vores pluspakke

Vores badeværelsesmøbler er naturlige kunstværker for os
At arbejde med vores materialer er noget, vi nyder. Dykke ned i mineralernes varierende overflader, blive betaget af årene i egefinerene og lade fingerspidserne feje over træstrukturen. Det er nemt at blive tiltrukket. For hos INR arbejder vi kun med de bedste og mest naturlige materialer samt kompositter - altid med omhu for miljøet.

Tag selv et kig: De moderne INR-overflader på dit badeværelse er detaljerede, velgennemtænkte og samtidig utæmmede. Præcis som den nordiske natur. Og derfor kan du hurtigt blive suget ind og forstå, hvordan kærlighed til de bedste materialer let kan overtage. Ligesom dine favoritkunstværker.
Vores materialer

Gennemtænk dit badeværelse, så det passer til dig

Et renoveret badeværelse kan ende i hurtige beslutninger og billige løsninger, der kan vise sig at blive både svære og dyre i længden. I hvert fald hvis linjen ikke er velgennemtænkt, og det langsigtede resultat ikke er medregnet. Men med INR begår du ikke de samme fejl.

INR er til for at hjælpe dig med at få ikoniske og nordiske rum af den højeste kvalitet mange år frem. Uanset udgangspunktet. Vi lader altid inspirationen tale, og den gode planlægning befale, mens de rigtige værktøjer binder hele processen sammen. Og når rammen er på plads, og badeværelset skal suppleres med dit udtryk, hjælper vi også. Læs derfor vores fem tips herunder, som guider dig til at vælge de bedste badeværelsesmøbler til det perfekte badeværelse.

1. Vælg kvalitet

Badeværelset er stedet, din dag starter, og for mange er det også stedet, hvor den slutter. Derfor skal badeværelset være både inspirerende, elegant og funktionelt. Her skal du kunne tørre hænder, børste tænder og gøre børnene klar, mens rammerne samtidig giver mulighed for at falde hen, grine højt og skeje ud. Dag ind og dag ud.

Der er høje krav til badeværelset og for at kunne imødekomme dem bedst, bør dine badeværelsesmøbler og -indretning være af høj kvalitet og med et ydre, som du elsker. I det lange løb, er det dét værd.

2. Vælg TX Top Extreme™

Damp, dryp og slid. Badeværelsesmiljøet er udsat for en masse fugt og daglig slitage, og derfor bør dine møbler være tilpasset vådrum og fugtige miljøer. Ellers er risikoen for fugtskader høj.

INR har stort fokus på holdbarhed og samtidig stor viden indenfor diverse miljømæssige påvirkninger. Derfor har vi udviklet den unikke overfladebehandling TX Top Extreme™, der forsegler møbler og gør dem modstandsdygtige overfor både baderummets fugt og hverdagens stød. TX Top Extreme™ er inkluderet i prisen på alle vores badeværelsesmøbler, badeværelsesskabe og spejlskabe. Behandlingen garanterer en levetid på mindst 15 år - og er den længste af slagsen på markedet.

3. Vælg badeværelsesmøbler, der er tæt på dig

Et andet aspekt, der er værd at overveje, når du skal vælge badeværelsesmøbler, er oprindelsen. For os hos INR betyder det derfor meget vigtigt, at møblerne er fremstillet her i Norden. Ud over den høje kvalitetsfølelse, det giver at fremstille i Sverige, giver den lokale produktion også fuld kontrol over hele kæden; fra design til montering af produkt. Det betyder, at der både ligger gode arbejdsforhold og minimal belastning af miljøet bag dine nye badeværelsesmøbler. Uanset om det er smukke vaske, funktionelle armaturer til badet eller praktiske holdere til håndklæder.

4. Vælg badeværelsesmøbler med lang garanti

Tænker du over, om badeværelsesmøbler leveres med fem eller 15 års garanti? Tanken kan være så langt væk, at det næsten ikke betyder noget. Men tiden går hurtigt, og pludselig står du med mange år i bagagen. Og det samme gør dit badeværelse. Med en god garanti, som eksempelvis INR’s på 15 år, kan dit badeværelse stå rankt og intakt gennem den skiftende hverdagen i løbet af årene og livets mange facetter.

5. Vælg ud fra din stil

Nordiske hjem er hvide. Og det samme er badeværelserne. Det hvide badeværelse er nemlig både stilfulde og velegnet til de fleste farver, som kan indsættes gennem diverse badeværelsesmøbler og -tilbehør. Den hvide farve gør derved badeværelset mere funktionelt.

Men ønsker du at gøre op med den nordiske hvide farve? Så kan du finde badeværelsesmøbler i en valgfri NCS-farve hos INR. Møblerne er også lakeret på indersiden med den valgte farve, og overfladen er naturligvis forseglet med TX Top Extreme™ for ekstra lang levetid. Sådan kan du få et badeværelse, der emmer af din stil, uden at gå ned på den generelle høje kvalitet, som du altid finde hos INR.