Svensk fremstillet badevaerelsesmoebler

Svensk fremstillet badeværelsesmøbler med ikonisk design

Dine badeværelsesmøbler styrer stilen på badeværelset, men også dine rutiner om morgenen. Derfor har vi tænkt på lidt ekstra både udvendigt og indvendigt. Se vores tre møbelserier Air – Grand – Viskan og hvilke muligheder der er i matchende spejle, spejlskabe og opbevaring.

Alle badeværelsesmøbler fra INR er fremstillet i Sverige og leveres med overfladebehandling TX Top Extreme™, der beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

A I R

Traditionelt møbelhåndværk i en moderne kontekst

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + Air Unlimited

Højde: 350 mm
Dybde: 450 mm

TX Top Extreme™

Svenskfremstillede Air kommer i to distinkte designs: Air Wood i finér med fingertappet skjult inderskuffe og sideopbevaring i massiv eg og Air Solid – en minimalistisk kommode med to skuffer i hvid eller NCS. Vælg mellem tre bordplader og håndvaske i hvid eller sort.

Badeværelsesmøbler

Air Solid

Fleksibelt design, let og elegant med masser af valgmuligheder. Byg dine egne ikoniske badeværelsesmøbler, i hvid eller NCS.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Air Wood

Følelsen af ​​Smålands håndværkstradition med fingertappet korpus og skjult inderskuffe i tre eksklusive egetræsfinérer.

Se mere
INR Wood Unlimited med spejl LOOX 110.

Badeværelsesmøbler

Air Unlimited

Byg dit eget møbel med valgfrie units i bredderne 40, 60 og 80, med  specialtilpasset bordplade op til 240 cm. Også til niche.

Se mere

G R A N D

Vores mest rummelige møbelserie med masser af valgmuligheder

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Højde: 570 mm
Dybde: 450 mm

TX Top Extreme™

Takket være sin højde og dybde er den svenskfremstillede Grand møblet til dig, der leder efter det mest rummelige møbel. Serien omfatter tre dør-versioner og flere flotte finér samt valgfri NCS. Vælg mellem en porcelænsvask og en bordplade med forsænket håndvask.

badrumsmöbler grand solid

Badeværelsesmøbler

Grand Solid

Med de fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker serien dig, der ønsker et badeværelse med følelsen af moderne eksklusivitet.

Se mere
badrumsmöbler grand grip

Badeværelsesmøbler

Grand Grip

En elegant serie med ergonomiske grebslister i flere finish. Må vi foreslå en af vores smukke egetræsfinér eller hvorfor ikke en valgfri NCS?

Se mere

Badeværelsesmøbler

Grand Classic

Til dig, der sætter pris på ægte tømrerdetaljer. Her får du det rustikke, gammeldags touch til et ultramoderne badeværelsesmøbel.

Se mere

V I S K A N

Tidløst møbeldesign i sin bedste form nogensinde

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Højde: 490 mm
Dybde: 345 / 425 mm

TX Top Extreme™

I vores mest tidløse møbeldesign finder du tre front-designs, flere håndvaske og masser af tilvalg.  F.eks. en eller flere af vores pluspakker, som stikkontakt i nederste skuffe eller belysning i og under møblet. Svenskfremstillet.

Badeværelsesmøbler

Viskan Solid

En klassiker på badeværelset med gennemtænkte detaljer. Serien tilbyder flere størrelser, håndvaske og masser af tilvalg.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Viskan Grip

Minimalistisk møbeldesign med stilfuld grebsliste i tre finish. Fra 40 cm med låge til 120 med fire rummelige skuffer og dobbelt håndvask.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Viskan Classic

Klassisk hvid eller maskulin med sorte detaljer og underbelysning? Her får du tidløst møbeldesign med en rammefront i hvid eller NCS.

Se mere

L I M I T E D   E D I T I O N

Grand Walnot™

Grand Walnot er et førsteklasses, svenskfremstillet badeværelsesmøbel i ægte træfinér, der ligner og føles som valnød, men ikke er valnød. Hvordan er det muligt?

Gå på opdagelse

 

B E L Y S N I N G

Spejle og spejlskabe til badeværelsesmøbler

Det rigtige spejl eller spejlskab sætter prikken over i’et på dine nye badeværelsesmøbler og giver både atmosfære og karakter til hele rummet. Flere af vores spejle har LED-belysning du kan dæmpe, og hvis du vælger vores spejlskabe, får du en stikkontakt og en praktisk magnetholder med i købet.

Badeværelsesspejle   Spejlskabe

Oplyste møbler

L Y S E N D E   I N N O V A T I O N E R

Intelligente funktioner, der får dit badeværelse til at udstråle wow

Følg lyset

T I L V A L G

Ekstra udstyr til dine badeværelsesmøbler

Belysning i og under møblet er et meget værdsat tilvalg, der er både praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten. En skjult stikkontakt i dine badeværelsesmøbler er også et meget funktionel tilvalg, der giver dig mulighed for at have barbermaskinen eller tandbørsten opladet direkte i skuffen.

Pluspakker   Belysning

Alle tilvalg

Åbningsmuligheder for vores badeværelsesmøbler.
Produkter

G R E B

Hvordan vil du åbne dine badeværelsesmøbler?

Det er grebet eller håndtaget, som du lægger den sidste hånd på dine badeværelsesmøbler med. I vores sortiment har vi mange fine varianter at vælge imellem.

Greb

Alle møbler leveres med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som indkapsler og beskytter mod fugt.
Produkter

M A T E R I A L E R

Naturligt kunstværk

At arbejde med og bearbejde vores materialer er noget, vi nyder. Se egefineret i Nordic og Black Oak skråt fra siden og se hvor betagende smukt årene er. Lad dine fingerspidser feje over træstrukturen på vores badeværelsesmøbler, og du vil forstå, hvordan kærlighed til materialer let kan overtage. Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter - altid med omhu for miljøet.

Materialer

Relaterbare sider

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står for nordisk premium badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der vil modstå de hårdeste hjemmemiljøer i mindst 15 år.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere
Grand Walnot™ med håndvaskarmatur Sleek og spejl Slot.

Om INR

Miljø

Grundlaget for vores bæredygtighedsarbejde er FN's Agenda 2030 og de 17 globale mål, der skal gøre vores planet til et bedre sted at leve.

Se mere

Følelsen af et nyt nordisk badeværelse

Rindende vand der ubesværet risler, dråbe for dråbe, ned ad huden - ligesom fjeldenes udløb der dansende driver ned ad bjergets sider. Rummelige skuffer der roligt glider ud fra skabets indre - som en ismark der elegant smyger sig frem i landskabet. Hos INR har er vi blevet inspireret af Norden og dens særlige natur. Derfor er hvert eneste badeværelsesmøbel i vores store udvalg velgennemtænkt, forfriskende og noget helt særligt. Ganske ligesom naturen.

Når du træder ind under vores brusende løsninger, lader dig reflektere i en af vores blanke spejle eller forsænker dagligdagens remedier i underskabet, kan lykkefølelsen af et nyt badeværelse ramme. Sådan er det med de små detaljer af høj kvalitet. Der skal ikke meget til. Hverken når det gælder den naturskønne Nord eller vores badeværelsesmøbler, der er inspireret heraf.

Gør noget ekstra med dine badeværelsesmøbler

Mangler dit nye badeværelse noget ekstra? Dét der får din hverdag til at avancere og give mere? Så kan INR skrue på de små knapper, der kan indrette rummet på helt nye måder - med blot ganske få justeringer.

Belysning i og under vaskeskabet er en mulighed, der er både praktisk og stilfuld - ikke mindst i døgnets mere dunkle stunder. Her varmer lyset baderummet op og fremhæver de ting, som er vigtige for netop din virke.

INR kan også elegant skjule stikkontakter i dine badeværelsesmøbler, så det essentielle er indenfor rækkevidde - men udenfor synsfeltet. Her kan vi også integrere trådløse højttalere, så du kan finde melodien i baderummet. Hver dag.

Vores pluspakke

Vores badeværelsesmøbler er naturlige kunstværker for os
At arbejde med vores materialer er noget, vi nyder. Dykke ned i mineralernes varierende overflader, blive betaget af årene i egefinerene og lade fingerspidserne feje over træstrukturen. Det er nemt at blive tiltrukket. For hos INR arbejder vi kun med de bedste og mest naturlige materialer samt kompositter - altid med omhu for miljøet.

Tag selv et kig: De moderne INR-overflader på dit badeværelse er detaljerede, velgennemtænkte og samtidig utæmmede. Præcis som den nordiske natur. Og derfor kan du hurtigt blive suget ind og forstå, hvordan kærlighed til de bedste materialer let kan overtage. Ligesom dine favoritkunstværker.
Vores materialer

Gennemtænk dit badeværelse, så det passer til dig

Et renoveret badeværelse kan ende i hurtige beslutninger og billige løsninger, der kan vise sig at blive både svære og dyre i længden. I hvert fald hvis linjen ikke er velgennemtænkt, og det langsigtede resultat ikke er medregnet. Men med INR begår du ikke de samme fejl.

INR er til for at hjælpe dig med at få ikoniske og nordiske rum af den højeste kvalitet mange år frem. Uanset udgangspunktet. Vi lader altid inspirationen tale, og den gode planlægning befale, mens de rigtige værktøjer binder hele processen sammen. Og når rammen er på plads, og badeværelset skal suppleres med dit udtryk, hjælper vi også. Læs derfor vores fem tips herunder, som guider dig til at vælge de bedste badeværelsesmøbler til det perfekte badeværelse.

1. Vælg kvalitet

Badeværelset er stedet, din dag starter, og for mange er det også stedet, hvor den slutter. Derfor skal badeværelset være både inspirerende, elegant og funktionelt. Her skal du kunne tørre hænder, børste tænder og gøre børnene klar, mens rammerne samtidig giver mulighed for at falde hen, grine højt og skeje ud. Dag ind og dag ud.

Der er høje krav til badeværelset og for at kunne imødekomme dem bedst, bør dine badeværelsesmøbler og -indretning være af høj kvalitet og med et ydre, som du elsker. I det lange løb, er det dét værd.

2. Vælg TX Top Extreme™

Damp, dryp og slid. Badeværelsesmiljøet er udsat for en masse fugt og daglig slitage, og derfor bør dine møbler være tilpasset vådrum og fugtige miljøer. Ellers er risikoen for fugtskader høj.

INR har stort fokus på holdbarhed og samtidig stor viden indenfor diverse miljømæssige påvirkninger. Derfor har vi udviklet den unikke overfladebehandling TX Top Extreme™, der forsegler møbler og gør dem modstandsdygtige overfor både baderummets fugt og hverdagens stød. TX Top Extreme™ er inkluderet i prisen på alle vores badeværelsesmøbler, badeværelsesskabe og spejlskabe. Behandlingen garanterer en levetid på mindst 15 år - og er den længste af slagsen på markedet.

3. Vælg badeværelsesmøbler, der er tæt på dig

Et andet aspekt, der er værd at overveje, når du skal vælge badeværelsesmøbler, er oprindelsen. For os hos INR betyder det derfor meget vigtigt, at møblerne er fremstillet her i Norden. Ud over den høje kvalitetsfølelse, det giver at fremstille i Sverige, giver den lokale produktion også fuld kontrol over hele kæden; fra design til montering af produkt. Det betyder, at der både ligger gode arbejdsforhold og minimal belastning af miljøet bag dine nye badeværelsesmøbler. Uanset om det er smukke vaske, funktionelle armaturer til badet eller praktiske holdere til håndklæder.

4. Vælg badeværelsesmøbler med lang garanti

Tænker du over, om badeværelsesmøbler leveres med fem eller 15 års garanti? Tanken kan være så langt væk, at det næsten ikke betyder noget. Men tiden går hurtigt, og pludselig står du med mange år i bagagen. Og det samme gør dit badeværelse. Med en god garanti, som eksempelvis INR’s på 15 år, kan dit badeværelse stå rankt og intakt gennem den skiftende hverdagen i løbet af årene og livets mange facetter.

5. Vælg ud fra din stil

Nordiske hjem er hvide. Og det samme er badeværelserne. Det hvide badeværelse er nemlig både stilfulde og velegnet til de fleste farver, som kan indsættes gennem diverse badeværelsesmøbler og -tilbehør. Den hvide farve gør derved badeværelset mere funktionelt.

Men ønsker du at gøre op med den nordiske hvide farve? Så kan du finde badeværelsesmøbler i en valgfri NCS-farve hos INR. Møblerne er også lakeret på indersiden med den valgte farve, og overfladen er naturligvis forseglet med TX Top Extreme™ for ekstra lang levetid. Sådan kan du få et badeværelse, der emmer af din stil, uden at gå ned på den generelle høje kvalitet, som du altid finde hos INR.