Svensk fremstillet badeværelsesmøbler med ikonisk design

Dine badeværelsesmøbler styrer stilen på badeværelset, men også dine rutiner om morgenen. Derfor har vi tænkt på lidt ekstra både udvendigt og indvendigt. Se vores tre møbelserier AIR – GRAND – VISKAN og hvilke muligheder der er i matchende spejle, spejlskabe og opbevaring.

Alle badeværelsesmøbler fra INR er fremstillet i Sverie og leveres med overfladebehandling TX Top Extreme™, der beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

badrumsmöbler i ek

A I R

Traditionelt møbelhåndværk i en moderne kontekst

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + AIR Unlimited

Højde: 350 mm
Dybde: 450 mm

TX Top Extreme™

Svenskfremstillede AIR kommer i to distinkte designs: AIR Wood i finér med fingertappet skjult inderskuffe og sideopbevaring i massiv eg og AIR Solid – en minimalistisk kommode med to skuffer i hvid eller NCS. Vælg mellem tre bordplader og håndvaske i hvid eller sort.

Alle møbler i AIR

Badeværelsesmøbler

AIR Solid

Fleksibelt design, let og elegant med masser af valgmuligheder. Byg dine egne ikoniske badeværelsesmøbler, i hvid eller NCS.

Se mere

Badeværelsesmøbler

AIR Wood

Følelsen af ​​Smålands håndværkstradition med fingertappet korpus og skjult inderskuffe i tre eksklusive egetræsfinérer.

Se mere
INR Wood Unlimited med spejl LOOX 110.

Badeværelsesmøbler

AIR Unlimited

Byg dit eget møbel med valgfrie units i bredderne 40, 60 og 80, med  specialtilpasset bordplade op til 240 cm. Også til niche.

Se mere

AIR Unlimited

G R A N D

Vores mest rummelige møbelserie med masser af valgmuligheder

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Højde: 570 mm
Dybde: 450 mm

TX Top Extreme™

Takket være sin højde og dybde er den svenskfremstillede GRAND møblet til dig, der leder efter det mest rummelige møbel. Serien omfatter tre dør-versioner og flere flotte finér samt valgfri NCS. Vælg mellem en porcelænsvask og en bordplade med forsænket håndvask.

Alle møbler i GRAND

badrumsmöbler grand solid

Badeværelsesmøbler

GRAND Solid

Med de fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker serien dig, der ønsker et badeværelse med følelsen af moderne eksklusivitet.

Se mere
badrumsmöbler grand grip

Badeværelsesmøbler

GRAND Grip

En elegant serie med ergonomiske grebslister i flere finish. Må vi foreslå en af vores smukke egetræsfinér eller hvorfor ikke en valgfri NCS?

Se mere

Badeværelsesmøbler

GRAND Classic

Til dig, der sætter pris på ægte tømrerdetaljer. Her får du det rustikke, gammeldags touch til et ultramoderne badeværelsesmøbel.

Se mere

V I S K A N

Tidløst møbeldesign i sin bedste form nogensinde

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Højde: 490 mm
Dybde: 345 mm

TX Top Extreme™

I vores mest tidløse møbeldesign finder du tre front-designs, flere håndvaske og masser af tilvalg.  F.eks. en eller flere af vores pluspakker, som stikkontakt i nederste skuffe eller belysning i og under møblet. Svenskfremstillet.

Alle møbler i VISKAN

Badeværelsesmøbler

VISKAN Solid

En klassiker på badeværelset med gennemtænkte detaljer. Serien tilbyder flere størrelser, håndvaske og masser af tilvalg.

Se mere

Badeværelsesmøbler

VISKAN Grip

Minimalistisk møbeldesign med stilfuld grebsliste i tre finish. Fra 40 cm med låge til 120 med fire rummelige skuffer og dobbelt håndvask.

Se mere

Badeværelsesmøbler

VISKAN Classic

Klassisk hvid eller maskulin med sorte detaljer og underbelysning? Her får du tidløst møbeldesign med en rammefront i hvid eller NCS.

Se mere

L I M I T E D   E D I T I O N

GRAND Walnot™

GRAND Walnot er et førsteklasses, svenskfremstillet badeværelsesmøbel i ægte træfinér, der ligner og føles som valnød, men ikke er valnød. Hvordan er det muligt?

Se mere

 

L Y S E N D E   I N N O V A T I O N E R

Intelligente funktioner, der får dit badeværelse til at udstråle wow

Følg lyset

Spejle til badeværelsesmøbler

Det rigtige spejl eller spejlskab sætter prikken over i’et på dine nye badeværelsesmøbler og giver både atmosfære og karakter til hele rummet. Flere af vores spejle har LED-belysning du kan dæmpe, og hvis du vælger vores spejlskabe, får du en stikkontakt og en praktisk magnetholder med i købet.

Badeværelsesspejle

Oplyste møbler

Badeværelsesmøbler med maksimal opbevaring

Invester i rummelige badeværelsesmøbler med maksimal opbevaring, og du får plads til både dine og familiens alle flasker og cremer. Alle vores vaskeskabe er udstyret med vores Organizer i hvidpigmenteret eg og hjælper dig med at holde styr på de små ting. Hver designserie har også sin egen opbevaring i form af højskabe og vægskabe.

Badeværelsesskabe

Alle møbler

badrumsmöbler tillval

Ekstra udstyr til dine badeværelsesmøbler

Belysning i og under møblet er et meget værdsat tilvalg, der er både praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten. En skjult stikkontakt i dine badeværelsesmøbler er også et meget funktionel tilvalg, der giver dig mulighed for at have barbermaskinen eller tandbørsten opladet direkte i skuffen.

Pluspakker   Belysning

Alle tilvalg

Åbningsmuligheder for vores badeværelsesmøbler.
Produkter

Hvordan vil du åbne dine badeværelsesmøbler?

Det er grebet eller håndtaget, som du lægger den sidste hånd på dine badeværelsesmøbler med. I vores sortiment har vi mange fine varianter at vælge imellem.

Greb

Alle møbler leveres med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som indkapsler og beskytter mod fugt.
Produkter

Naturligt kunstværk

At arbejde med og bearbejde vores materialer er noget, vi nyder. Se egefineret i Nordic og Black Oak skråt fra siden og se hvor betagende smukt årene er. Lad dine fingerspidser feje over træstrukturen på vores badeværelsesmøbler, og du vil forstå, hvordan kærlighed til materialer let kan overtage. Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter - altid med omhu for miljøet.

Materialer

Andre har også besøgt

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står for nordisk premium badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der vil modstå de hårdeste hjemmemiljøer i mindst 15 år.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere
Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Hvordan vælger jeg badeværelsesmøbler?

Har du renoveret et badeværelse tidligere eller endda et par gange tidligere, så smiler du måske allerede, når du læser overskriften og husker hvordan dine, måske for hurtige, beslutninger og billige løsninger i indretningen af badeværelset viste sig at være svære og dyre i længden. Måske valgte du badeværelsesmøbler af et billigere mærke og måtte fortryde det undervejs. Så begår du sandsynligvis ikke de samme fejl igen.

For dig, der er ved at købe nye badeværelsesmøbler for første gang - spids ører - for her er vores 5 bedste tip, når du skal vælge badeværelsesmøbler.

1. Vælg kvalitet - selvom det koster lidt mere

Du indretter et badeværelse og investere i badeværelsesmøbler en, to, eller måske højst tre gange i dit liv. Og tiden derimellem? Du bruger det blandt andet på badeværelset. Du vasker dine hænder, barberer, støvsuger, griner, skændes, stresser for at få dig selv og børnene klar til tiden. I mellemtiden er dine badeværelsesmøbler der, udsat for både slid og ekstreme fugtniveauer - dag ind og dag ud.

Vores bedste råd til dig, der står over for en investering i et nyt badeværelse, er derfor at vælge badeværelsesmøbler og badeværelsesindretning af høj kvalitet. Kvalitetsforskellene mellem forskellige mærker og badeværelsesmøbler er store, og hvis du vil have dine møbler til at holde, vil det koste lidt mere, end hvis du går til byggemarkedet. I det lange løb, er det dét værd.

2. Vælg badeværelsesmøbler med TX Top Extreme™

At dine badeværelsesmøbler holder i mange år, tager du sikkert som en selvfølge, men da badeværelsesmiljøet er så hårdt udsat for fugt og daglig slitage, bør du investere i Indretning, der er specielt tilpasset vådrum og fugtige miljøer. Ellers er risikoen for fugtskader høj. Kvalitet og modstandsdygtighed over for fugt er noget, som vi på INR har lagt stor fokus på. Vi har udviklet den unikke overfladebehandling TX Top Extreme ™, der forsegler produktet og gør det mange gange mere modstandsdygtigt over for fugt og stød end de tilsvarende badeværelsesmøbler på markedet.

TX Top Extreme™ er inkluderet i prisen på alle vores badeværelsesmøbler, badeværelsesskabe og spejlskabe og garanterer en levetid på mindst 15 år - den længste af slagsen.

3. Vælg badeværelsesmøbler der er fremstillet i Sverige

Et andet aspekt, der er værd at overveje, når man vælger badeværelsesmøbler, er oprindelsen. Hvad betyder fremstillet i Sverige for dig? For os på INR betyder det meget. Ud over den kvalitetsfølelse det giver, ved at fremstille i Sverige, betyder det fuld kontrol over hele produktionskæden; fra design til montering af produkt. Det betyder gode arbejdsforhold under produktionen, og det betyder minimal belastning af miljøet takket være korte transportafstande.

4. Vælg badeværelsesmøbler med lang garanti

Hvem bekymrer sig egentlig om badeværelsesmøbler leveres med 5 eller 15 års garanti? For mange af os er både 5 og 15 år så langt væk, at det næsten ikke betyder noget. Men tiden går hurtigt. Pludselig står vi dér med børn der er flyttet hjemmefra, og så er det være rart at vide, at vi i hvert fald har vores badeværelsesmøbler i et stykke tid til. Med den fine lak intakt.

5. Vælg badeværelsesmøbler i din egen stil og farve

Den mest almindelige farve på badeværelsesmøbler i de nordiske hjem er hvid. Og vi behøver nok ikke sige meget om årsagen. Hvide badeværelsesmøbler er både stilfulde og velegnede til de fleste vægfarver. Men hvis du ønsker et vaskeskab eller et badeværelsesskab, som ingen andre har, vil vi gerne foreslå muligheden for at bestille dine badeværelsesmøbler i en valgfri NCS-farve. Møblerne er også lakeret på indersiden med den valgte farve, og overfladen er naturligvis forseglet med TX Top Extreme™ for ekstra lang levetid.