AIR 150 i skiffergrått med Dekton bänkskiva och svart benställning.

Inspiration til badeværelse

Messing på badeværelset

Vores nordiske badeværelser får et varmere og mere hyggeligt udtryk, når indslag af messing bliver et alternativ til krom og aluminium. I en limited edition tilbyder vi et populært udvalg af vores brusevægge i ARC-serien med beslag og greb i messing. Den glohede trend tilfører varme i rum, der ellers normalt forbindes med hårde og kolde flader.

limited edition

Messing er et smukt metal, der holder over tid, ældes med fin patina og som beholder sit eksklusive look i mange år fremover. I en særlig Limited Edition tilbyder vi nu en begrænset udgave af vores mest populære brusevægge i ARC-serien med beslag og greb i poleret messing. De inkluderede modeller er nicheløsningerne 2, 3 og 4 samt hjørneløsningerne 12, 13, 17 og 20. Til en gennemgående stil på badeværelset tilbyder vi også i samme limited edition vores vertikale håndklædetørrer LINE samt matchende kroge i samme flotte finish. 

Håndklædetørreren LINE i samme finish.

Når messing erstatter krom og aluminium opnår man et helt andet look. Den glohede messingtendens sniger sig ind på badeværelset. Blandingsbatterierne kommer fra Vola.

Farven på væggen og underskabet hedder Denim Drift.

LINE-kroge i messing.

 

Mere tendenser og inspiration

Badeværelse inspiration

Belysning på badeværelset

Badeværelset er blevet et vigtig sted til en afslappende stund, og med den rette belysning kan du øge trivselsfaktoren i stor stil.

Læs mere

Badeværelse inspiration

Badeværelsestendenser 2017

Fem badeværelsestendenser, som vi vurderer, vil sætte deres præg på de nordiske hjem i 2017 og fremefter.

Læs mere

Badeværelse inspiration

Årets farve på badeværelsesmøbler

Vi tror, at interessen for gråskalaer mod det gråblå, grågrønne og jordfarvede vil stige.

Læs mere