badeværelse inspiration

ICONIC by Cris & Sascha

Kunstneren har sit lærred. Cris og Sascha bor i lejlighed, et bohemisk paradis, i designhovedstaden København. Som Creative Director og filmproducent med hele verden som kontor henter Cris det meste hjem fra loppemarkeder rundt omkring. Det seneste fund: en champagnekøler, perfekt til weekendens forberedelser på badeværelset. Hvis nu ikke børnene Mateo, Baltazar og Rafaela allerede har beslaglagt hele familiens yndlingsrum.

En storbyfamilie midt i livet kræver blandt andet et velgennemtænkt badeværelse med komfort og smarte løsninger, så brikkerne i hverdagens puslespil kan falde på plads nemt og fleksibelt sammen som muligt. Det glæder særligt med børn i familien, som ikke altid har samme opfattelse af tid som vi voksne. Det kan nogle gange være svært at få lidt tid til selv til sine personlige forberedelser, før arbejdsdagen starter, for skolebørn har jo også brug for deres egen tid. Måske er det bare en fase i livet, man må acceptere – at der tid tider er lidt trangt ved håndvasken og kø til brusenichen. Samtidigt er vi overbevist om, at en god indretning kan lette hverdagens gøremål. 

Bara vik ihop dörrarna och kliv in.
Flere muligheder

Produkter i billeder

Tilføj Moodboard

Det er klart, at det kan være en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed i en ældre lejlighed. Man flytter jo ikke sådan lige en bærende væg lidt til siden, men må i stedet forsøge at få det bedste ud af indretningen. SYNC-foldedøre i glas kan være løsninger, der redder brusepladsen i en niche. Takket være sindrige hængsler, der folder bruseglasset på midten, kan døren åbnes og lukkes uden at ramme møbler uden for nichen. På samme måde risikerer dørene heller ikke at ramme ind i blandingsbatterier i bruseren i en eksisterende niche. Selve hængslet er limet på ydersiden, så glassiden i brusenichen er helt glat og jævnt. Det gør det nemmere at tørre vanddråber af glasset med en gummiskraber efter badet. Med denne enkle hverdagsrutine, som kun tager et par sekunder, er der ikke brug for mere tidskrævende og dybere rengøring, eftersom de hårde kalkaflejringer aldrig når at sætte sig fast.

Se hvordan foldedør værker

I dag er rummelige underskabe med skuffer med soft close, som kan trækkes helt ud, ofte standard. Den øverste skuffe kan indrettes med små ruminddelinger, så alle familiemedlemmer kan få hver deres eget, og den nederste skuffe har plads til f.eks. håndklæder og toiletpapir. NORM er et robust badeværelsesmøbel med struktur og fronter i træ og skuffesider af lakeret metal. NORMs fronter har en integreret grebsliste langs hele overkanten på de to skuffer, så du slipper for håndtag eller knopper, der stikker ud.

Se en kort film om normer blød lukning skuffe

Når flere personer deler samme badeværelse er opbevaringen en vigtig del. Hvis hvert familiemedlems hud- og hårplejeprodukter får plads bag lukkede skuffefronter og skabslåger, får rummet med det samme et mere rent og ryddeligt udtryk. Det er desuden nemmere at holde rent, hvis der ikke står en masse flasker og flakoner og samler støv. Vores højskabe er tilstrækkeligt dybe til at rumme sammenfoldede håndklæder. Du vælger indretning efter behov – den mest skrabede version har kun hylder, næste niveau byder også på skuffer og det mest avancerede har både hylder, skuffer, rum og sminke- eller smykkeskuffer, der kan trækkes ud. Og hvis du gerne vil have mere plads til at se det færdige resultat, kan du forsyne ydersiden af døren på højskabet med et spejl. Hvis du derudover vælger eludtag i skabet, får du det perfekte sted til at føntørre håret, mens familien samtidigt kan komme til og børste tænder ved håndvasken. 


Flere moodstories

Badeværelse inspiration

ICONIC by Helin

Hun ser en verden fuld af skønhed, men synes, at vi stirrer os blinde på overfladen. Selv håber hun at kunne bidrage til et mindre stereotypt skønhedsideal. 

Læs mere

Badeværelse inspiration

ICONIC by Peter

I salonen er orden alfa og omega. Barberkniv, saks, kam, skægolie, voks og pomade – alt har sin helt egen plads. Præcis som derhjemme.

Læs mere

Badeværelse inspiration

ICONIC by Maja

Som blogger skriver hun spontant og træfsikkert om kunst, litteratur, mode og indretning. Men uden morgenritualet på badeværelset sker der dog ikke noget.

Læs mere

Badeværelse inspiration

ICONIC by Zafer

Han er en legende på Barbados, dobbelt svensk mester og lever af det, som andre kun kan drømme om. Det næstbedste efter dagens iskolde tur i bølgerne: at stå i en varm bruser og mindsurfe.

Læs mere