FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN

Giv plads til din personlighed

Det er detaljerne, der skaber dit drømmebadeværelse

Badeværelset er ikke et rum som alle andre. Det er dit helt eget sted, hvor du kan være dig selv. Her er et udvalg af vores smarte og unikke detaljer, der gør dit drømmebadeværelse endnu mere personligt.

MERE PERSONLIGE BRUSELØSNINGER

Grib chancen, og skab en unik bruseløsning til præcis dit badeværelse. Tag udgangspunkt i vores mange standardmodeller, som vi måltilpasser uden beregning. Vælg glas, beslag og greb ud fra din egen personlige stil, og lad os klare resten!

Vores bruseløsninger

Smarte løsninger til brusebadet

SYNC Model 2
Flere muligheder

Produkter i billeder

Tilføj Moodboard

Slip for huller i fliserne. Lim din brusevæg op i LINC-, SYNC- eller FRONT-blandingsbatterivæg med Borefri.

Flere muligheder

Har du skråvægge? Med INR som hjælp er skråvægge og finurlige vinkler intet problem. Gælder også spejle. Måltilpasset glas – uden beregning.

FINURLIG TEKNIK PÅ DINE BETINGELSER

Vi designer møbler, som vi gerne selv vil blive mødt af på badeværelset, når vi siger godmorgen. Hvad siger du til underskab med integreret lydanlæg, indbygget eludtag til fladjernet eller stemningsskabende LED-lys i og under møblet?

Vores underskabe

MERE ELLER MINDRE LYS

Tilvælg belysning i skufferne og få det store overblik. Eller underbelysning, der er mere afdæmpet til natlige besøg.

Vores underskabe

Smarte badeværelsesspejle

Et langt, varmt brusebad er en af de skønnere luksusting i hverdagen, men dampen på spejlet kunne vi godt være foruden. Løsningen er et af vores spejle med et altid dugfrit område på 30x40 cm. Kombineret med justerbar sidebelysning, hvor du nemt justerer lysstyrken, skaber du de rette forudsætninger for det perfekte makeup-resultat. 

Se alle spejle og spejlskabe

FLOT DESIGN NED TIL MINDSTE DETALJE

Til dig, der søger det uventede, vil vi gerne præsentere en række bruseløsninger, der åbner op – TRAC. Skinnen i blankt aluminium eller sort finish giver brusearealet en smuk indramning af glasset. Her er plads til store glaspartier og en skydedør som tilvalg.

Udforsk TRAC

Beslag i blankpoleret aluminium kan integreres i både gulv og loft eller sættes fast på overliggende profil.
Flere muligheder

EPIC – 10 mm glasvægge med elegant centreret pivothængsel.

TRAC-skinne i mat sort finish.
Flere muligheder

Den slanke TRAC-skinne holder vandet på plads, her i en mat sort finish.

Kvalitet, der gør en forskel

Omhyggeligt udvalgt badeværelsesindretning af gedigen kvalitet er lig med tryghed på den lange bane – for at badeværelset skal holde sig pænt i mange år, og for at vores smukke natur skal have det godt. Flere af vores produktserier opfylder Nordens strengeste miljøcertificering, Svanen. Alt design og produktion sker i Sverige, hvilket mindsker transporten og letter vores omhyggelige kvalitetskontrol. Derfor tør vi godt love rigtig lange garantier, op til 15 år.

Mere om kvalitet og miljøer

Flere muligheder

Produkter i billeder

Tilføj Moodboard

Vores håndklædetørrere bruger ikke mere strøm end en almindelig glødepære. Se vores håndklædetørrere

Alt design og produktion sker i Sverige.

Mere tendenser og inspiration

Produkter

Bruseløsninger

Gå på opdagelse i vores brusebadssegment med alt fra brusevægge og -kabiner til håndklædetørrere og andre produkter, der relaterer sig til brusebad.

Læs mere
badrumsmöbler

Produkter

Badeværelsesmøbler

Når vi hos INR tegner vi vores badeværelsesmøbler tænker vi på, hvad vi godt selv kunne tænke os at blive mødt med som det første på dagen. 

Læs mere
badrumskataloger

Bestil katalog

Bestil vores katalog. Se de velbyggede underskabe og opbevaringsløsninger med intelligent inderside. Eller de unikke valgmuligheder, når det gælder brusevægge.

Læs mere