Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Room er skabt af folkene bag Aspen badeværelsesmøbler og INR Brusevægge. Det nye INR giver møblering til badeværelse med mere plads til din personlige stil.

AIR 150 i skiffergrått med Dekton bänkskiva och svart benställning.

Inspiration til badeværelse

badeværelse inspiration

Et badeværelse er ikke et rum som alle andre. Det er dit helt eget sted, hvor du kan være dig selv. Velkommen til INR - Iconic Nordic Rooms. I vores verden er der plads til flere forskellige personligheder. Lad din komme frem.

Tilføj Moodboard

ICONIC by Peter

Se hans badeværelse

Flere moodstories

Badeværelse inspiration

ICONIC by Helin

Hun ser en verden fuld af skønhed, men synes, at vi stirrer os blinde på overfladen. Selv håber hun at kunne bidrage til et mindre stereotypt skønhedsideal. 

Læs mere

Badeværelse inspiration

ICONIC by Maja

Som blogger skriver hun spontant og træfsikkert om kunst, litteratur, mode og indretning. Men uden morgenritualet på badeværelset sker der dog ikke noget.

Læs mere

Badeværelse inspiration

ICONIC by Zafer

Han er en legende på Barbados, dobbelt svensk mester og lever af det, som andre kun kan drømme om. Det næstbedste efter dagens iskolde tur i bølgerne: at stå i en varm bruser og mindsurfe.

Læs mere

Badeværelse inspiration

ICONIC by CRIS & Sascha

Som filmproducent henter Cris det meste hjem fra loppemarkeder rundt omkring. Det seneste fund: en champagnekøler, perfekt til weekendens forberedelser på badeværelset. 

Læs mere
Tilføj Moodboard

Detaljerne der skaber dit drømme­badeværelse

Hos INR skaber vi badeværelsesindretning med smarte og innovative finesser, som gør dit badeværelse ekstra personligt og skønt at starte dagen på. Kom indenfor, og lad din personlighed træde frem!

Klik for at se mere

Bruseløsninger

Brusevægge

Skab et unikt brusebad, der er tilpasset dit badeværelse eller vælg et eksisterende fra vores brede sortiment af svensk producerede brusevægge.

Læs mere

Badeværelsesmøbler

Underskabe og håndvaske

Underskabet styrer både stilen på badeværelset og dine rutiner foran spejlet. Vælg mellem otte gennemtænkte serier i flere bredder.

Læs mere

Mere badeværelse inspiration

Badeværelse inspiration

Badeværelsestendenser 2017

Fem badeværelsestendenser, som vi vurderer, vil sætte deres præg på de nordiske hjem i 2017 og fremefter.

Læs mere

Badeværelse inspiration

Musik på badeværelset

Med en tilvalgt Lydpakke streamer du direkte fra din telefon eller tablet via Bluetooth til badeværelsesmøblet.

Læs mere

Support og tips

Badeværelsesplanlægning

At renovere badeværelse eller bygge nyt kan være en udfordring. En omhyggelig plan er alfa og omega for et vellykket resultat.

Læs mere