For dig som er projektkunde

Aspen og INR er to førende mærker på det nordiske badeværelsesmarked og indgår i koncernen Vanna Group. Vores fælles vision er opsummeret i ”The Best of Nordic Craftmanship” og vi vil tilstræbe os, at gøre vores kunders badeværelsesdrømme til virkelighed.

På projektsiden har vi en dygtig rådgiver, som gerne hjælper dig med tips og ideer til dit nye projekt. Vi kommer gerne forbi og fortæller mere om vores badeværelsesløsninger – og alt lige fra bruseløsninger, blandingsbatterier og håndklædetørre til badeværelsesmøbler. 

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller for at planlægge et møde.

Funktion, design & kvalitet

Vores designere og produktudviklere arbejder for at udvikle produkter af den højeste rang i såvel funktion og kvalitet som design. Vi lader os inspirere af trends på kontinentet, men samtidig sikre det nordiske udtryk. Vi giver aldrig afkald på funktion, som er vigtig for produktets helhed og anvendelse.

Om INR

Komplette designserie

For os handler design om helheden. At alle delene i et badeværelset fungerer sammen og giver et harmonisk indtryk. Netop derfor har vi udviklet et par designserier hvor samtlige dele passer sammen, i alt fra badeværelsesmøbler til brusevægge, blandingsbatterier og håndklædetørre. Udtrykket går fra et kantet, stramt til et rundt, blødt.

Vores designserie

Innovation i detaljer

Vi er ivrige efter at være på forkant med innovation og smarte funktioner. På Aspen’s hjemmeside ville vi nævne musikspejl med skjulte højtalere og dockningsstation til Iphone. En af INR’s seneste innovationer er muligheden for at lime brusevæggen op. Du slipper for at bryde fugtspærren og tage hensyn til bagved liggende rør, kabler og studs.

Mere om Borefri

INRs og Aspens fælles vision omhandler ”The Best of Nordic Craftsmanship” og vi er indstilles på at gøre vores kunders badeværelsesdrømme til virkelighed.

Referencer

I løbet af de sidste tredive år vi har været aktive på projektmarkedet, og vi har haft det privilegium at arbejde med mange spændende projekter. Vi er repræsenteret på en række hoteller, private hjem og offentlige bygninger over hele Europa.

Referencer

Fra tegnebrættet til montage

Vi er forpligtet til at vores samarbejde skal være så smidigt og effektiv uanset om du er entreprenør, dekoratør eller installatør. Notere, når et par af vores sidste kunder fortæller om deres oplevelser af vores samarbejde.

Hør vores kunders mening

Svensk fremstillet

I vores produktionsfaciliteter i Jönköping og Malmø producerer vi og pakker alle vores badeværelsesmøbler og brusevægge. I samme hus holder produktionsudvikling og lager til, hvilket gør at vejen fra ide til virkelighed er kort. Størstedelen af vores produkter er svensk-produceret, hvilket gør at vi kan mindske transporten og minimere miljøpåvirkningen og forkorte leveringstiden.

Vores miljøarbejde

Lange garantier

Takket være det gode håndværk og vores store erfaring, kan vi have generøse garantier på vores produkter til hjemmets mest udsatte rum. Brusevæggene i ARC- og LINC-serien har alle 15 års garanti. Badeværelsesmøblerne har 10 års garanti. For øvrige produkter giver vi 5 års garanti på produktionsfejl. Siden 2013 er også alle brusevæggene i ARC- og LINC-serien CE-mærket.

Garanti

Enkel montering sparer tid

Vi ønsker så lidt tid så muligt, til at installerer vores produkter. Derfor samler vi badeværelsesmøblerne inden vi pakker dem. Brusevæggene montere vi så meget som det er muligt, og det resterende har vi opdelt i nogle trin, for at spare så meget tid så muligt for installatøren. Med hjælp af limningskittet Borefri kan du lime brusevæggene i LINC-serien.

Mere om Borefri

Et naturligt valg som holder længere

Vi interesserer os for materialets oprindelse og stræber efter at bruge dens unikke egenskaber. Alt træ i møblerne er massivt eller finer, og brusevæggene er af hærdet sikkerhedsglas. Såvel møbler som brusevægge er svensk produceret. Vi interesserer os også for miljøet og er tilsluttet flere miljømæssige organisationer. Møblerne i Viskan-serien og hele LINC-serien er desuden Svanemærket.