Det hele starter med vand

”Tidligt om morgenen, sent om aftenen, efter træningen, før festen. For at slappe af, for at vågne, for at få ny energi, for at koble af fra det hele, for at finde fokus, for at synge. For at tænke. For at drømme dig bort i en stund. For at lade det hele falde på plads. For hvad som helst. Der findes en bruseløsning til dig.”

Snittet er dit

Alle vores brusevægge produceres først, når du har afgivet bestilling. Vi tror nemlig på, at hvis man skal bygge nordens bedste brusebade, så skal man tilpasse dem nøjagtigt efter det sted, de skal være. Lyder det kompliceret og lidt dyrt? Slet ikke. Uanset hvilke du vælger, og hvordan du ønsker, at vi skære glasset – lige eller skråt – så betaler du den samme pris, som hvis du havde valgt en standardmodel. Den specialtilpassede – symbolet viser hvilke brusevægge, som kan specialtilpasses – helt uden ekstra omkostning. 

Vores brusevægge

Form og funktion i balance

Hvad er egentligt et godt design? Det spørgsmål affærdiges ikke så sjældent som påfund, og som noget, der fjerner fokus fra produktets virkelige funktion. Men vi synes, at det er stik modsat. At de smarteste funktioner er dem, som har en nøje overvejet form, og hvor man ganske enkelt ikke lægger mærke til det designarbejde, der ligger bag. Vores brede sortiment i de 4 designserier ARC, LINC, BRIC og BASIC tilbyder vi dig næsten grænseløse muligheder for, at skabe det badeværelse, som du har drømt om med personlig behov og smag.

Vores designserier

Et nordisk håndværk

Siden 1988 har vi haft det nordiske badeværelse i tankerne i alt hvad vi har foretaget os, og i dag er vi størst i Norden, når det kommer til smarte bruseløsninger. Eftersom vi har egen produktion på vores fabrik i Malmø, har vi fuld kontrol over hele produktionskæden, og derfor kan vi give lange garantier. Vores kvalitetsarbejde strækker sig fra små men lige så væsentlige detaljer til store spørgsmål som leveringstider, genanvendelige materialer og arbejdsvilkår.

Garanti

Vores produkter

Brusevægge

Vi har markedets største sortiment på brusevægge. Begynd med at vælge placering.

Vores brusevægge

Håndklædetørrere

Den smarte håndklædetørre Line fås i rund og firkantet og i to længder.

Vores håndklædetørrere

Armaturer

Armaturer til badeværelset er nøje udvalgt til at matche brusevæggene i ARC og LINC.

Vores armaturer

INR LAB

Hvert badeværelse er unikt og lejlighedsvis kræver det at brusevæggene tilpasses på en eller anden måde.

Læs mere

INR – En del af Vanna Group

For 25 år siden fik vi en forespørgsel fra en større hotelkæde, som søgte en mere rengøringsvenlig brusevæg. Den elegante brusevæg fik navnet Josephine og indgår stadig i vores sortiment, som i dag er Sveriges største. Siden 2010 indgår INR og badrumsfabrikanten Aspen i Vanna Group. Varemærket står for både høj kvalitet i såvel form og funktion og dele visionen om, at hjælpe den nordiske kunde til, at realisere sine badrumsdrømme.

Læs mere

Et mere skønt og grønt badeværelse

De materialer, vi producerer vores brusevægge af kommer direkte fra naturen. Ja, de kommer fra et miljø, der for tiden er under ganske hårdt angreb og har brug for alt den støtte, det kan få. Derfor er vi utrolig glade over, at alle bruseløsningerne i LINC-serien nu prydes af en fornem mærkning. Den har form af en svane og vidner om, at brusevæggene både er bæredygtige og holdbare, og at hver eneste lille del en dag kan genindvindes og igen blive en del af naturen.

Svanemærkede brusevægge