Kampagner

Vi vil gerne have, at flere skal kunne indrette sit drømmebadeværelse. Derfor har vi lavet nogle tilbud, som skaber plads til mere kvalitet til dit nye badeværelse.

Mere inspiration og tilbud finder du i vårt Badmagasin, som du kan bladre i her eller hente det hos din nærmeste forhandler. Tilbuddene gælder når du som kunde handler ved nogle af vores forhandlere.

VARMERE OG MERE HYGGELIGT LOOK I BADEVÆRELSET MED INDSLAG AF MESSING

Vores lyse, nordiske badeværelser får et varmere og mere hyggeligt look, når indslag af messing bruges som alternativ til klassisk krom.

Vi ser ikke messing som en kortvarig trend, men som et smukt metal, der holder længe og ældes med fin patina. Derfor tilbyder vi en række udvalgte modeller i et begrænset oplag med poleret messing. Fuldend indretningen med greb eller knopper i samme finish som dine badeværelsesmøbler.

Polert messing till udvalgte modeller i bruseserien ARC.
Model 23, 4, 12, 13, 17 och 20.

inspiration til dit badeværelse

I Badmagasinet finder du nye produkter, kampanjer och inspiration till dit nye badeværelse.

LINC Angel kan foldes mod væggen, når den ikke er i brug, hvilket sparer værdifuld plads i badeværelset og letter rengøringen. 

Angel og Niagara – 639 varianter af en god start på dagen

LINC Angels brusedøre er lige, og LINC Niagaras er buede. Brusedørene fås i bredderne 700, 800, 900 og 1.000 mm og kan kombineres frit. Som en pladsbesparende detalje kan de begge lukkes ind mod væggen, når bruseren ikke bruges, så det er nemmere at gøre rent. 

Kampagnen omfatter frostet glas, grå glas, klart glas, struktur glas eller stribet. Det glas, du vælger til din brusevæg, sætter præget på resten af badeværelset. Med mønstrede bruseglas tilfører du liv  og personlighed til hele badeværelset.

Profilerne fås i forskellige finish. Børstet, poleret eller signalhvid. Alle vores bruseafskærmninger leveres med greb eller håndtag som standard. Grebene eller håndtag følger automatisk den finish du har valgt på profilen, medmindre du angiver andet.

Selv LINC Niagara kan foldes mod væggen, når den ikke er i brug. Praktisk og stilfuld.

LINC Niagara i tonet gråt glas og håndtag.

Mere inspiration og tips

Brusevægge

Her finder du Nordens største sortiment af svenskproduceret brusevægge og brusekabiner i højeste kvalitet og med lang garanti.

Læs mere

Inspiration til badeværelset

Her har vi samlet alle vores aktuelle produktbilleder og badeværelsesbilleder i høj opløsning format.

Læs mere

Bruseværkstedet

Når du har bestemt dig for hvilken type af bruseløsning, som er den rette for dit badeværelse, kan du i fred og ro prøve dig frem til præcis hvordan din bruseløsning skal se ud.

Læs mere

Udstillinger

Du finder vores produkter i ca. 80 badeværelsesbutikker over hele landet. Velkommen til et besøg.

Find en butik