Sådan vælger du brusevæg

Vi har forstået, at du går med tanker om en brusevæg. Om det er et nybyggeprojekt eller et renoveringsprojekt, så er der mange beslutninger der skal tages inden du vælger brusevæggen. Naturligvis bør du ikke gå på kompromis mere end højst nødvendigt. Derfor vil vi gøre hvad vi kan for, at hjælpe dig med at finkæmme mulighederne. 

Vores mål er, at din brusevæg skal blive det skønneste sted i dit nye badeværelse. Ofte findes der en given placering af en brusevæg – i et hjørne, i en niche eller på et badekar. Ellers findes der flere mulige løsninger, som du skal undersøge, inden du bestemmer dig for, hvilken bruseløsning som er den rigtige for dig. Her kan du læse om fordele og eventuelle begrænsninger med forskellige typer af bruseløsninger. 

brusehjørner

En mindre bruseafskærmning er næsten altid ideelt, at placere i et hjørne og vælge en model, hvor dørene kan slås ind, når den ikke anvendes. Vælger du et bruseløsning i klar glas, får du en følelse af plads i rummet samtidig med at du ikke skjuler fliserne eller bagvæggen.

Læs mere

Brusevægge til niche

I lange, smalle badeværelser vil det være praktisk, at bruge en niche dannet på bagvæggen som brusebad. Du kan også danne din egen niche ved at bygge en praktisk væg og stilfuld rumdeler for at placere wc eller vask på den ene side og bruseløsning på den anden side.

Læs mere

Brusevæg midt på væg

I større badeværelser kan bruseløsningen placeres langs den ene langside. Måske er det så, at der tidligere har været et badekar i badeværelset. Hvis der har været det, er gulvafløbet tit placeret for langt borte fra hjørnet, til at der kan være en hjørnebruser. En brusevæg midt på væggen kan derfor være den bedste løsning.

Læs mere

Badekarsskærmer

Til dig som ikke vil skille sig af med badekaret, men som samtidigt vil kunne nyde et brusebad, så er badekarsskærm på badekarskanten en både smart og pæn løsning. En win-win-løsning som passer til børnefamilien.

Læs mere

Brusekabiner

Brusekabinen er den mest traditionelle bruseløsning som findes. Et brusebad som er omsluttet af vægge og døre i et kar som minimerer risikoen for lækage. Dette er den ultimative løsning til et badeværelse med manglende gulvfald.

Læs mere